Welke houten vloer past bij u?

Binnen onze veelzijdige collectie, onderscheiden we 5 soorten houten vloeren. Bezoek onze showroom of nodigt u ons vrijblijvend bij u thuis uit. We bekijken vervolgens samen welke van de vloeren uit onze uitgebreide vloerencollectie het beste bij u past.

Multiplank vloerdelen: Deze robuuste, sterke houten vloeren zijn standaard opgebouwd uit 2 lagen. Op die manier wordt  de ‘werking’ van hout zoveel mogelijk afgeremd. De onderlaag bestaat meestal uit berkenmultiplex. De  vloerdelen zijn er in vrijwel alle houtsoorten en variëren in breedte van zo’n 16 tot 24 cm. Ze zijn uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming. Hieronder kunt u meer lezen over het soort hout waaruit u kunt kiezen.


Visgraat (tapis) parket: Niet alleen in oude monumentale panden maar ook in moderne woonkamers komt een visgraat parket uitstekend tot zijn recht. Dit soort vloer is bijna in alle houtsoorten beschikbaar en kan in verschillende afmetingen en patronen worden gelegd. Wel is hiervoor een geschikte ondergrond vereist die we uiteraard graag meeleveren. 

Lamelparket: Dit aantrekkelijk geprijsde parket is opgebouwd uit meerdere lagen die met elkaar zijn verlijmd. Het is leverbaar in vrijwel alle houtsoorten en in 1, 2 of 3 stroken die kant en klaar zijn geolied of gelakt. Mede hierdoor is lamelparket eenvoudig zelf te leggen.

Massief parket: Onze 'Willem Lodewijk en Frederik vloeren' zijn van massief eikenhout vervaardigd. Hierdoor bent u verzekerd van een rijke, authentieke en 100% natuurlijke uitstraling.

Hoogkant parket: Voor dit type houtvloer wordt meestal gebruik gemaakt van verlijmde bamboe stroken in caramel- of naturel-kleur. Deze harde houtsoort staat bekend als ecologisch verantwoord en is een 100% groen product.

Keuze uit bijna 40 houtsoorten

Het ene hout is het andere niet. Zo zijn er grote verschillen in hardheid, natuurlijke werking en uitstraling. Wij bieden u keuze uit een kleine 40 houtsoorten, die allemaal hun specifieke eigenschappen hebben. In Nederland is eikenhout het meest gangbaar. Dit is net als Grenen en Hevea een wat zachtere houtsoort. Geeft u de voorkeur aan een harde houtsoort, laat u dan eens informeren over vloeren van Bamboe, Jatoba of Beuken. Wilt u een vloer met een meer exclusief karakter, kies dan voor een van onze tropische houtsoorten. Zoals bijvoorbeeld Afzelia dat zich uitstekend leent voor visgraatvloeren of Curupau. Meestal wordt tropisch hout in smallere delen geleverd. De Europese houtsoorten zijn vaak beschikbaar in bredere delen, zelfs tot wel 30 cm.

Advies op maat?

Onze adviseurs staan u graag te woord. Bel met 0341- 25 27 87 of stuur ons een bericht en u wordt z.s.m. teruggebeld.

Eiken

Eiken Massief Parket Grijs geolied

Eiken Kloostervloer Massief
Van € 52,00
Voor:
€ 41,00

Eiken Kloostervloer Massief

Eiken

Eiken Verouderd Multiplank vloer...

Eiken

Eiken Special Multiplank Willem II

Eiken

Eiken Special Massief Parket Lodewijk...

Eiken

Eiken Verouderd Visgraat Parket...

Eiken

Traditioneel Eiken Visgraat Parket

Afzelia Doussie

Afzelia Doussie Multiplank

Bamboe

Bamboe Forest Massief Parket

Kambala

Kambala Multiplank

Maple

Maple Multiplank

Essen

Essen Parketvloer Tapis

Essen

Essen Visgraat Parket

Essen

Essen Multiplank

Guatambu

Guatambu Visgraat Parket

Guatambu

Guatambu Parketvloer Tapis

Afzelia Doussie

Afzelia Doussie Parketvloer Tapis

Afzelia Doussie

Afzelia Doussie Visgraat Parket

530
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie