Visgraat Parket

Alle informatie over een Visgraat Parketvloer

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Visgraat Parket een ambachtelijke vloer

Tijdloos en sfeervol zijn enkele redenen om voor een Parketvloer in visgraat motief te kiezen. Dat is ook de reden waarom Visgraat Parket vloeren niet alleen in monumentale panden, maar ook in nieuwbouw woningen worden gelegd. De mogelijkheden zijn talloos, het kan gecombineerd worden met vloerverwarming, gelegd worden op een 10dB TNO geluids reducerende ondervloer en is leverbaar in iedere gewenste kleur.

Wat is een Visgraat Parket vloer?

Om een visgraat patroon te kunnen leggen is het van belang dat alle lengtes exact dezelfde afmetingen hebben, bijv. 45cm. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor de breedte, die bijv. 9cm kan zijn. Bij elke visgraat parket vloer in onze showroom staat gespecificeerd in welke afmetingen (breedte x lengte) de gewenste houten vloer te leveren is.

Nagenoeg alle visgraat parket vloeren worden vervaardigd uit tapisstroken, die  worden gebruikt voor het leggen van de traditionele parketvloeren. Een Visgraat vloer wordt op dezelfde wijze gelegd als het traditionele parket. Er wordt dus eerst een spaanplaat of mozaïek tussenvloer geplaatst op de bestaande constructievloer. Vervolgens worden de visgraatstroken op de tussenvloer verlijmd en vernageld.

Eenvoudig een keuze maken

De veelzijdigheid van visgraat parket vloer is mede dankzij het enorme aanbod in verschillende houtsoorten. Denk hierbij aan de meeste bekende zoals; AfzeliaBamboeEikenJatobaMapleMerbauNoten en Wenge. Ieder houtsoort heeft zo zijn eigenschappen die worden bepaald door hardheid, structuur en kleur. Om het overzichtelijk te houden hebben wij alle visgraat parket vloeren gerangschikt op kleur. Door uw gewenste kleur stelling te selecteren, krijgt u hierin de verkrijgbare vloeren te zien. 

Voordelen van een Visgraat Parket vloer

  • Een enorme keuze uit verschillende houtsoorten, breedtes en diktes
  • Geschikt op vloerverwarming (bekijk de mogelijkheden)
  • Maximaal gereduceerd loopgeluid
  • Band en bies randafwerking mogelijk
  • Te leggen op 10dB TNO gecertificeerde ondervloeren
  • Visgraat Parket kan meerdere malen worden geschuurd, waardoor een levensduur van meer dan 100 jaar kan worden behaald

Inspiratie en showroom

Een houten vloer is een keuze voor het leven. Het is daarom aan te raden om u deskundig te laten adviseren over de mogelijkheden. Heeft u onze Inspiratie-pagina al bekeken? Deze staat boordevol sfeervolle interieurfoto's bij onze klanten thuis. Heeft u liever inspiratie op papier? Vraag dan ons GRATIS Inspiratie Magazine aan. Bent u uitgekeken? Van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek onder het genot van een bakje koffie. Welkom!

 

Selecteer wat bij u past

Geschikt voor vloerverwarming
Afwerking
Bewerking
Vloersoort(Visgraat Parket)
Houtsoort
Kleur
294