Afzelia Pachyloba Vloeren

Bekijk deze vloer in onze showroom!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Afzelia Pachyloba Visgraat Parket

Een Afzelia Pachyloba Visgraat Parket vloer wordt op een spaanplaat of mozaiek (bij vloerverwarming) tussenvloer verlijmd en vernageld. Deze tussenvloer wordt bevestigd op de aanwezige constructievloer.

Bijzonderheden

Bij een Afzelia Pachyloba Visgraat Parket is een Band en Bies randafwerking mogelijk. Deze Afzelia Pachyloba Visgraat Parket is geschikt om te leggen op vloerverwarming.

Meer info

Wilt u meer weten over Afzelia Pachyloba of andere houtsoorten?  Vraag ons Inspiratiemagazine aan of bekijk onze Inspiratie-pagina op de website; boordevol sfeervolle interieurfoto's bij onze klanten thuis. Uitgekeken? Hartelijk welkom in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Eigenschappen

Geschikt voor vloerverwarming :
Ja
Afwerking :
Olie, Lak
Vloersoort :
Visgraat Parket
Houtsoort :
Afzelia Pachyloba
Kleur :
Rood - Bruine Vloeren

Heeft u ragen over deze vloer?

Afzelia Pachyloba Algemeen

Afzelia Pachyloba vloer is een Afzelia soort die door Knulst veel verkocht wordt. Qua onderscheidt in kwaliteiten van Afzelia wordt Afzelia Doussié veelal als de beste gezien. Dit is vooral te danken aan de gelijkmatige en rustige structuur van deze Afzelia soort.

Afzelia Pachyloba vloer

Afzelia Pachyloba vloer is echter ook een prachtige en uitmuntende Afzelia soort die niet veel onder doet voor de Doussié. De structuur van Afzelia Pachyloba is minder gelijkmatig dan die van de Doussié, maar na verloop van tijd wordt Afzelia Pachyloba gelijkmatiger van structuur door blootstelling aan UV  licht. Hier komt nog bij dat de Afzelia Pachyloba gunstiger geprijsd is waardoor Afzelia Pachyloba een veel verkochte variant is die Knulst Houten Vloeren meermaals heeft mogen leggen. Het is dus voornamelijk smaak en prijs gebonden waar de consument uiteindelijk voor kiest. Om een goede afweging tussen de verschillende Afzelia soorten te kunnen maken, hebben wij grote showroompanelen die de verschillen duidelijk kunnen aantonen. 

Vragen of advies?

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvend advies? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Onze showroom

Wij zijn maandag t/m. vrijdag de avonden op afspraak geopend.
Zou u ons willen informeren over uw komst?

  • Maandag 13:30 - 18:00 uur
  • Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
  • Woensdag 09:00 - 18:00 uur
  • Donderdag 09:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
  • Zondag Gesloten
243