Onze klanten vertellen

Ook benieuwd naar onze vloeren? Kom eens langs in onze showroom!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

9

“Echte aanrader!”

Wij hebben bij het familiebedrijf Knulst Vloeren te Nunspeet een Europees Eiken houten vloer gekocht. We kwamen eigenlijk voor een ander soort vloer, maar na goed geïnformeerd te zijn hebben wij de juiste keus kunnen maken. Vriendelijke services en in verband met bepaalde lichtinval in je huis is het geen probleem om voorbeelden mee te krijgen. Geen enkele vraag is teveel en ze denken graag met je mee om tot een juiste oplossing te komen. Tot op heden zijn wij super blij met onze keus. Knulst is een vertrouwelijk bedrijf en een echte aanrader!

J. van den Hoorn, Putten

“Alles klopt!”

We waren lange tijd op zoek naar een complete nieuwe inrichting van ons nieuwe appartement. Via een brochure kwamen we in contact met Petra Knulst. Zij kwam met een compleet plaatje over de inrichting. Helemaal naar onze wens. Dit verder uitgewerkt met de zeer enthousiaste mensen van Knulst. Alles klopt! Altijd zeer goed contact over leveringen en de te gebruiken materialen. Heel veel kwaliteit!

P. Reijnen, Ede

“Wat een vakmensen!”

Wij hebben een aantal vloeren en gordijnen bij Knulst gekocht. Naast de ruime keuze en zeer goed advies, ontzorgt Knulst ook, ondanks de drukte toch schuiven met de planning en ook de verantwoording nemen om de deadline na te komen. De vloeren liggen er keurig in, wat een vakmensen heeft Knulst in dienst! De mannen die de vloeren kwamen leggen werkte uiterst netjes en correct! Als je op zoek bent naar kwaliteit, betrouwbaarheid en correctheid dan is er maar 1 adres: Knulst vloeren.

J. Frens, Nunspeet

9,4

“Zeer netjes gelegd!”

Een eiken houten vloer gekocht en laten leggen door Knulst. Goed advies bij aanschaf en zeer netjes gelegd.

J. Boesmans, Hierden

198