Houten vloeren per ruimte

Bekijk houten vloeren in iedere ruimte!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Houten Vloer in een keuken

De keuken vraagt om een sterke vloer. Hier wordt immers veel tijd doorgebracht. De houten vloeren van Knulst voldoen aan de eisen en kwaliteiten die uw keukenvloer nodig heeft.

Lees meer over Keukenvloeren

Houten Vloer in een Woonkamer

Zoekt u een stijlvolle vloer voor in uw woonkamer? Dan is een houten vloer van Knulst een uitstekende optie. Kies voor een chique visgraatvloer of een landelijke Multiplank of Duoplank. Een houten vloer is een ideale woonkamervloer!

Lees meer over Woonkamervloeren

Houten Vloer in een Badkamer

Bent u opzoek naar een houten vloer voor in uw badkamer? Dan bent u bij Knulst aan het juiste adres. Een houten vloer als badkamervloer is namelijk mogelijk mits de juiste voorzorgsmaatregelen genomen worden! Het geeft een exentrieke en sfeervolle uitstraling. Laat u verassen door de mogelijkheden van een houten vloer in uw badkamer.

Lees meer over Badkamervloeren

Houten Vloer in een Toilet / WC

Een houten vloer is een prachtige aanwinst in elke ruimte van uw huis. Dus ook als toiletvloer / WC-vloer. Lees verder om te ontdekken welke houten vloeren geschikt zijn voor uw toilet / WC. Met de juiste voorzorgsmaatregelen is deze optie namelijk prima geschikt voor alle ruimten in uw woning.

Lees meer over Toiletvloeren / WC-vloeren

Houten Vloer in een Slaapkamer

Met een houten vloer creëert u een sfeervolle uitstraling in uw slaapkamer. Alle soorten houten vloeren zijn geschikt voor een slaapkamer. Kies bijvoorbeeld een visgraatparketvloer of een hongaarse punt. Knulst Vloeren heeft een ruim assortiment in houten vloeren. Bezoek onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Lees meer over Slaapkamervloeren

Houten Vloer op een Zolder

Een zolder biedt dikwijls ongekende mogelijkheden. Vaak worden deze mogelijkheden wat onderbelicht omdat de zolder fungeert als opslag. Met een houten vloer creëer je een sfeervolle uitstraling op de zolder en ontstaat ineens een stijlvolle ruimte!

Lees meer over Zoldervloeren

Houten Vloer voor Zakelijk Gebruik

Knulst Vloeren levert en legt regelmatig houten vloeren in projecten of kantoren die gebruikt worden voor zakelijke doeleinden. Het is daarbij van groot belang om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen omdat deze vloeren vaak zwaarder belast worden dan een vloer in een woning. Ze moeten dus geschikt zijn voor zogenaamd commercieel gebruik. Knulst biedt daarvoor vele interessante mogelijkheden. In onze showroom vertellen onze adviseurs u graag meer over de vele mogelijkheden met parketvloeren.

Lees meer over vloeren voor Zakelijk Gebruik

317