Randafwerking Visgraat Vloer

Ambachtelijk vakmanschap van onze parketteurs!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Ambachtelijk vakmanschap

Op deze pagina treft u een aantal voorbeelden aan die mogelijk zijn voor de randafwerking van een visgraat parket vloer. Gezien de vele mogelijkheden zijn wij ons ervan bewust dat niet alle mogelijkheden in beeld zijn gebracht. Mocht u afwijkende wensen hebben dan de veel toegepaste randafwerkingen die u aantreft op deze pagina dan informeren wij u graag over de vele mogelijkheden. Neem gerust contact op via 0341-252787. Wij staan u graag te woord!

Band en Bies randafwerking

De band wordt nagenoeg altijd vervaardigd van hetzelfde houtsoort als dat van de visgraat parket vloer. Voor de breedte van de band kan indien gewenst een afwijkende maat worden gekozen. De bies is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kan ook in verschillende breedtes worden geleverd.

Band en bies doorlopend in iedere ruimte

Aandacht voor details zoals de band en bies afwerking van een Visgraat parketvloer zijn belangrijk om uw visgraat vloer de uitstraling te geven die u wenst. Er zijn namelijk diverse opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan band bies dubbel, staande fries, paszagen.

Showroom en inspiratie

Bent u benieuwd hoe de diverse mogelijkheden eruit zien? Kom dan langs in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke wensen en interieurstijl. Welkom!

369