10 dB Ondervloer
voor Visgraat Parket

Een visgraatvloer in uw appartement!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

10 dB Geluidsreducerende Ondervloeren

Dankzij de komst van een zeer stabiel ondervloersysteem, bestaande uit twee platen, is het mogelijk om aan de 10dB eis te voldoen gecombineerd met een visgraat parket vloer. Als eerste wordt er een diffusie dichte folie gelegd om te voorkomen dat optrekkend vocht in de ondervloer trekt. Vervolgens worden de platen zwevend op de folie gelegd. Wanneer de ondervloer is geplaatst worden de visgraat parket stroken op de ondervloer vast verlijmd en genageld. Door zijn geringe dikte van 17mm is deze ondervloer toepasbaar in nagenoeg iedere situatie. Tevens heeft deze ondervloer een groot egaliserend vermogen en is daarbij ook warmte isolerend. Door het gebruik van natuurlijke materialen betreft dit ook nog eens een milieuvriendelijk product. Als bewijs ontvangt u een TNO certificaat waarmee u kunt aantonen aan de richtlijnen te hebben voldaan.

Plinten die vrij van de parketvloer worden gemonteerd 

Om te voorkomen dat contactgeluid via de muren wordt doorgegeven dient de visgraat parket vloer vrij van de muur gelegd te worden. Ook mogen de plinten niet op de vloer rusten hetgeen voorheen betekende dat er mogelijk een kiertje zat van ca. 2mm tussen de parketvloer en de plint. Ook hiervoor is gelukkig een prachtige oplossing gevonden. Door een holle rubberen strip onder de plint te plaatsen rust de plint op de vloer en zorgt de lucht die zich in de rubberenstrip bevind als geluidsisolator. 

Advies en showroombezoek

Laat u deskundig adviseren. Bel 0341-252787 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht en een van onze adviseurs belt u zo spoedig mogelijk terug. U bent tevens van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek onder het genot van een vers bakje koffie. Welkom!

380