Incienso Colorado Vloeren

Bekijk deze vloer in onze showroom!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Incienso Colorado Lamelparket 1-strooks

Een Incienso Colorado Lamelparket 1-strooks vloer kan rechtstreeks op de constructievloer vast verlijmd worden gelegd. Ook is het mogelijk om deze vloer zwevend te leggen op een (10 dB geluidsreducerende) ondervloer.

Bijzonderheden

Al onze Lamelparket vloeren zijn rondom voorzien van een click verbinding. Deze Incienso Colorado Lamelparket 1-strooks vloer is geschikt om te leggen op vloerverwarming.

Meer info

Wilt u meer weten over Incienso Colorado of andere houtsoorten?  Vraag ons Inspiratiemagazine aan of bekijk onze Inspiratie-pagina op de website; boordevol sfeervolle interieurfoto's bij onze klanten thuis. Uitgekeken? Hartelijk welkom in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Eigenschappen

Geschikt voor vloerverwarming :
Nee
Afwerking :
Wax, Olie, Lak
Vloersoort :
Lamelparket 1-Strooks
Houtsoort :
Incienso Colorado
Kleur :
Rood - Bruine Vloeren

Heeft u ragen over deze vloer?

Incienso Colorado Algemeen

Incienso Colorado groeit in droge tot gematigd vochtige bossen, zoals het FSC bos in Bolivia. De bomen worden maximaal 38 meter, met een zijtakvrij gedeelte van 8 tot 15 meter. De stam bereikt een maximale diameter van 1,2 meter. De bast bevat een lekker ruikende balsem, die voor medicinaal gebruik wordt ingezet. Het wordt ook gebruikt voor wierook. Na afwerking worden de houten vloeren roodachtig met een fijne tekening. Veel mensen vinden een Incienso Colorado vloer op zijn mooist als deze geolied is, maar dit is en blijft smaak gebonden natuurlijk.

Houtbeschrijving

Incienso Colorado vloer is bijzonder duurzaam en laat zich maar matig bewerken vanwege de hardheid van deze houtsoort. Incienso Colorado behoort dan ook tot de categorie hardhoutsoorten en is prima geschikt om als houten vloer te dienen. Incienso Colorado is vrij exclusief en heeft een roodbruine tint. Het spinthout is purperrood van kleur. Wanneer u iets speciaals wilt en u houdt van een warme kleur, dan is Incienso Colorado zeker een optie!

Afwerking Incienso vloer

Qua afwerking zijn er voor de Incienso Colorado vloer verschillende mogelijkheden. Om de natuurlijke kleur van Incienso Colorado zoveel mogelijk te verdiepen wordt Incienso Colorado voornamelijk geolied. Echter lak misstaat deze houtsoort ook zeker niet. Beide afwerkingen zijn dus prima geschikt. Knulst Houten Vloeren heeft hiervan showroompanelen om de verschillen in uitstraling tussen beide afwerkingen voor u te visualiseren.

Incienso Colorado Vloersoorten

Qua vloersoorten is Incienso Colorado vrij beperkt. Dit heeft ook te maken met de beschikbaarheid van deze hardhoutsoort. Knulst Houtenvloeren levert Incienso Colorado in Multiplank vloeren aan. Deze prachtige plankenvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes. Kom gerust eens langs om deze prachtige en werkingsarme vloeren met eigen ogen te bekijken. Wij voorzien u graag van advies!   

Incienso Colorado en vloerverwarming?

Incienso Colorado is niet geschikt voor vloerverwarming. Wilt u toch perse een vloer van hout die hiervoor geschikt is, dan kunt u vrijblijvend een van onze adviseurs om advies vragen. Klik hier voor een adviesgesprek

Vragen of advies?

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvend advies? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Onze showroom

Wij zijn maandag t/m. vrijdag de avonden op afspraak geopend.
Zou u ons willen informeren over uw komst?

  • Maandag 13:30 - 18:00 uur
  • Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
  • Woensdag 09:00 - 18:00 uur
  • Donderdag 09:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
  • Zondag Gesloten
257