Blogs over Trends

Laat u ook inspireren door hout!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Trends
Volg de laatste interieurtrends
 • Dit kost een houten visgraat vloer (en hier hangt de prijs vanaf)

  Al sinds jaar en dag is de houten visgraat vloer ongekend populair. Het is een type vloer dat luxe uitstraalt, maar ook warmte. Bovendien is het visgraatpatroon de ideale manier om een saaie houten vloer leven in te blazen. Wil je meer weten over de kosten van een houten visgraat vloer? Of ben je benieuwd naar de oorsprong van dit bijzondere vloertype? Misschien wil je wel weten of er alternatieven zijn het visgraatpatroon. Dat en meer ontdek je door verder te lezen

  Gepost op 14 september 2021 door Petra Knulst in #trends
 • Eikenhouten vloeren

  Eikenhout is al eeuwen lang een veelgebruikte houtsoort voor vloeren en dit is niet zonder reden. Eikenhout is namelijk een enorm solide en sterke houtsoort die zich toch uitstekend laat bewerken. Een eikenhouten vloer is letterlijk een vloer voor het leven, want een kwalitatief hoogwaardige vloer gaat minstens 50 jaar mee.

  Gepost op 29 januari 2021 door Petra Knulst in #trends
 • De comeback van kurk!

  Nadat er jaren nauwelijks vraag naar kurk is geweest, zien wij toch dat de vraag naar kurkvloeren toeneemt. Kurkvloeren worden weer populair! En dat vinden wij, als echte vloerenkenners, niet heel vreemd.

  Gepost op 02 april 2019 door Petra Knulst in #trends
 • Modern wonen

  Er zijn enorm veel verschillende stijlen wat betreft een interieur. Denk aan klassiek, industrieel, landelijk, brocante maar ook modern. 

  Gepost op 12 februari 2019 door Petra Knulst in #trends
 • Trends 2014 houten vloeren

  Een houten vloer geeft uw huis een authentieke uitstraling. Een houten vloer is prachtig. Het straalt warmte en klasse uit. 

  Gepost op 08 september 2014 door Petra Knulst in #trends
214