Frans eiken; populaire vloeren

Gepost op 09 januari 2019 door Petra Knulst in #trendsGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Wat Franse eiken vloeren zo populair maakt

Frans eiken is een van de meeste populaire Europese houtsoorten. Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig wat deze Frans eiken vloer zo populair maakt..

Wat is Frans eiken?

Een houten vloer van Frans eiken staat voor een oerdegelijke en duurzame houten vloer met een neutrale uitstraling. Deze houtsoort heeft een prachtige structuur met een kenmerkende vlamtekening. Frans eiken vloeren hebben een geelbruine kleur en brengt daardoor veel sfeer en licht in je woning. Daarnaast is Frans eiken ook erg duurzaam, het gaat jarenlang mee zonder slijtage te vertonen. Al eeuwenlang is Frans eiken zo populair, dit komt doordat je eiken met alles kan combineren. Ben je toe aan een nieuw bankstel? Alle opties blijven open wanneer je een Frans eiken vloer in je huis hebt liggen. Een Frans eiken vloer is goed te combineren met een landelijk interieur maar het past ook zeker in een strak interieur omdat je dan een prachtig contrast creëert.

Afwerking Frans eiken

De mogelijkheden die een Frans eiken vloer heeft zijn eindeloos. Denk aan oliën, lakken of in de was zetten; het kan allemaal met een Frans eiken houten vloer. Dit zorgt ervoor dat je iedere gewenste uitstraling kan creëren. Ook is er de mogelijkheid om de houten vloer te trommelen of roken. Dit zorgt voor een oude en stoere uitstraling. Daarnaast is Frans eiken uitermate geschikt om je vloer te verven, in iedere denkbare kleur.

Frans eiken, een tijdloze vloer waar u jarenlang plezier van heeft!

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

214