Frans eiken: populaire vloeren

04 januari 2014
Petra
Gepost in Trends

Wat Franse eiken vloeren zo populair maakt

Frans eiken is een van de meeste populaire Europese houtsoorten. Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig wat deze Frans eiken vloer zo populair maakt..

Wat is Frans eiken?

Een houten vloer van Frans eiken staat voor een oerdegelijke en duurzame houten vloer met een neutrale uitstraling. Deze houtsoort heeft een prachtige structuur met een kenmerkende vlamtekening. Frans eiken vloeren hebben een geelbruine kleur en brengt daardoor veel sfeer en licht in je woning. Daarnaast is Frans eiken ook erg duurzaam, het gaat jarenlang mee zonder slijtage te vertonen. Al eeuwenlang is Frans eiken zo populair, dit komt doordat je eiken met alles kan combineren. Ben je toe aan een nieuw bankstel? Alle opties blijven open wanneer je een Frans eiken vloer in je huis hebt liggen. Een Frans eiken vloer is goed te combineren met een landelijk interieur maar het past ook zeker in een strak interieur omdat je dan een prachtig contrast creëert.

frans eikenhout

Afwerking Frans eiken

De mogelijkheden die een Frans eiken vloer heeft zijn eindeloos. Denk aan oliën, lakken of in de was zetten; het kan allemaal met een Frans eiken houten vloer. Dit zorgt ervoor dat je iedere gewenste uitstraling kan creëren. Ook is er de mogelijkheid om de houten vloer te trommelen of roken. Dit zorgt voor een oude en stoere uitstraling. Daarnaast is Frans eiken uitermate geschikt om je vloer te verven, in iedere denkbare kleur.

Frans eiken, een tijdloze vloer waar u jarenlang plezier van heeft!

Reageer

Inspiratie Foto's

Laat u inspireren door onze verrassende en eindeloze mogelijkheden. Bekijk foto's van diverse vloeren in een leefomgeving.

Gratis inspiratie Magazine

  • Binnen 3 dagen in huis
  • Boordevol inspiratie
409
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie