Industrieel wonen

17 september 2014
Petra
Gepost in Trends

Een industrieel accent in huis geeft de ruimte een stoer gevoel.

Met een industrieel accent in huis krijgt de ruimte een stoer gevoel. Kenmerkend zijn grote open ruimtes, ruw hout, betonlook en metaal.

Met een industrieel accent in huis krijgt de ruimte een stoer gevoel. Kenmerkend voor een industrieel interieur zijn grote open ruimtes, ruw hout, betonlook en metaal. Wil je jouw huis ook een industrieel tintje geven maar weet je niet goed hoe? Met een paar kleine veranderingen creëer je al een hele nieuwe sfeer in je huis.

Accessoires

Door een paar nieuwe accessoires aan te schaffen kan je je huis al snel een andere stijl geven. Denk bijvoorbeeld aan een mooie metalen letter. Combineer deze letter met andere industriële accessoires en je huis wordt meteen al een stuk stoerder. Verzamel allerlei verschillende stoelen en zet deze om je eettafel heen. Hang een mooie grote metalen lamp boven je tafel en zorg voor grote accessoires in je huis. Dit maakt je huis ruimtelijker en tegelijk ook stoerder. Om een industriële sfeer te creëren is het slim om grijstinten te combineren met hout en eventueel een vleugje zwart. 

Behang

Industrieel kenmerkt zich door oneffenheden te laten zien en deze niet weg te werken. Denk aan ruw oud hout en afgebladderde verf. Door middel van een nieuw behang geef je de ruimte snel en gemakkelijk een industriële sfeer. Behang, misschien heb je daar een beetje een suffe voorstelling van. Maar heb je al de mooie behangen gezien met een print van oude tinnen tegels, een betonnen muur of sloophout? Met een leuke sloophouten wand geef je de ruimte direct al een hele andere sfeer. 

Reageer

Inspiratie Foto's

Laat u inspireren door onze verrassende en eindeloze mogelijkheden. Bekijk foto's van diverse vloeren in een leefomgeving.

Gratis inspiratie Magazine

  • Binnen 3 dagen in huis
  • Boordevol inspiratie
409
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie