Een houten vloer in kleuren:
bij Knulst is (bijna) alles mogelijk

Gepost op 21 juni 2022 door Petra Knulst in #trendsGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Een houten vloer in kleuren: bij Knulst is (bijna) alles mogelijk

Wil je iets unieks in je interieur proberen? Of is het tijd voor een nieuwe woonstijl? Wat je wens ook is, bij Knulst Vloeren is veel mogelijk. In ons assortiment kun je bijvoorbeeld een houten vloer in verschillende kleuren vinden. Van neutrale, lichte kleuren tot opvallende trendkleuren: alles kan!

De voordelen van een houten vloer

Houten vloeren zijn klassiek. Al honderden jaren wordt de houten vloer in woningen toegepast. Dat kan zijn in klassieke legwijze, door de planken horizontaal of verticaal te leggen. Je kunt echter ook kiezen voor een afwijkend patroon, zoals visgraat houten vloeren of Hongaarse punt. Een houten vloer is duurzaam en toe te passen in elke woonstijl.

Welke houten vloer kleuren zijn er?

Bij Knulst Vloeren is hout in alle kleuren verkrijgbaar. Veel houtsoorten hebben van zichzelf een unieke kleur en samenstelling. Dat is het voordeel van natuurlijke materialen gebruiken. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een vloer met speciale lak- of olie afwerking. Daardoor kunnen we een parketvloer verscheidene kleuren geven.

Zelf een houten vloer in kleur kiezen

Heb je een specifieke kleur in gedachten? Ook dan zit je bij Knulst goed. Hout is namelijk zo af te werken dat we het elke kleur van de regenboog kunnen geven. Een houten vloer met een kleur op maat bieden wij tegen een meerprijs.

Als je graag zelf een kleur wilt kiezen, dan doen we altijd eerst een proef om zeker te weten dat we de kleur die je wilt kunnen realiseren. Zo zie je ook direct hoe de gewenste kleur staat op het hout.


Welke kleur past bij jou?

Twijfel je nog of een houten vloer in kleur past bij je woonwensen? Het is goed om te onthouden dat een kwalitatieve leverancier het verschil kan maken. Een kleur is gemakkelijk toe te passen op een houten vloer en zelfs later te wijzigen. Bij Knulst Vloeren maken we bovendien altijd kosteloos één of meerdere kleurstalen. Zo kun je rustig thuis een besluit nemen over de perfecte kleur voor jouw nieuwe vloer.

Zelf een houten vloer kleuren

Het is mogelijk om zelf een houten vloer te verven. Het is dan wel belangrijk dat je de juiste verf en techniek toepast. De verkeerde verf kan een chemische reactie aangaan met het looizuur in het hout, waardoor de parketvloer verkleurt, en niet het gewenste resultaat bereikt wordt. We raden daarom altijd aan om de vakspecialisten van Knulst in te schakelen als je een gekleurde houten vloer wilt.

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

214