Wonen met oud hout

13 december 2013
Petra
Gepost in Trends

Oud hout is ‘hot’

Oud hout is ‘hot’. Niet alleen meubels en vloeren krijgen door het gebruik van oud hout weer dat authentieke en robuuste tintje. Maar ook met accessoires gaan we weer back to the basics. Oud hout geeft je inrichting een warme landelijke en stoere uitstraling. Een uitstraling die je weer terugbrengt naar waar het allemaal begon; de natuur.

Kaarsenstandaards

De herfst is weer begonnen en de eerste grondvorst heeft zich aangediend. Op zoek naar warme huiselijkheid dus. Met oud houten kaarsenstandaards haal je de warmte direct in huis. De natuurlijke uitstraling in combinatie met het zachte kaarslicht zorgt voor een heerlijk romantische sfeer in huis.

Oud houten kommen

De herfst wakkert altijd weer mijn verzameldrift aan. Die prachtig glimmende kastanjes met hun stoere, stekelige omhulsels, de rode besjes aan de bomen en de kleine winterappeltjes vormen de meest prachtige decoratiematerialen. Tenminste, als je ze goed combineert. Een echte aanrader om deze herfstdecoratie in te verzamelen, zijn de oud houten schalen of kommen. De natuurlijke kleuren van je herfstdecoratie vormen een perfecte combinatie met het stoere hout. Bovendien voorkom je dat je te veel materiaal op verschillende plekjes neerlegt.

Antieke Franse kaasplanken

Als je ’s avonds bijkomt van je herfstwandeling, is het tijd voor een wijntje en een kaasplankje. Als je in herfststijl voor de dag wilt komen, raden we je de authentieke klassieke Franse kaasplanken aan. Deze planken zijn vervaardigd uit oude materialen en vertonen de natuurlijke butsen en groeven van het oude hout. Prachtig om je kaasjes op te presenteren.

Oud houten bankjes en krukjes

Gaaf voor in je woonkamer, keuken of gang; de rustieke oud houten bankjes. Leg er een stapel tijdschriften op, en je hebt een compleet nieuw hoekje. De oud houten bankjes zijn bovendien ideale speelplekjes voor de kids. Ze gebruiken het bankje als werkplek voor hun lego, maken een file van autootjes of verzamelen hun blokken erop. Gezellig en handig dus!

robuuste kasteelvloeren

Reageer

Inspiratie Foto's

Laat u inspireren door onze verrassende en eindeloze mogelijkheden. Bekijk foto's van diverse vloeren in een leefomgeving.

Gratis inspiratie Magazine

  • Binnen 3 dagen in huis
  • Boordevol inspiratie
409
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie