Massief parket

Massief Parket een onverwoestbare vloer!

Op zoek naar een onverwoestbare houten vloer? Dan kiest u natuurlijk voor massief parket vloer! Hiermee schaft u een parketvloer aan voor de rest van uw leven. Hoewel er inmiddels vele alternatieven voor massief parket zijn ontwikkeld, blijft het een van de meest gewilde houten vloeren. Begrijpelijk wanneer er naast de levensduur, gekeken wordt naar de uitstraling. Dit geldt in het bijzonder voor de massief Eiken parket vloeren. Dankzij onze ruim 50 jaar ervaring, weten wij precies wat wel en niet kan met massief parket en waarop gelet moet worden. Hierdoor bent u verzekerd van een probleemloze vloer waarvan u iedere dag kunt genieten. Onderstaand treft u een overzicht van ons assortiment in massief parket aan.

Gemakkelijk een keuze maken

Omdat er vele mogelijkheden zijn in massief parket is de mogelijkheid om (links bovenaan) op kleur te selecteren. Zo kunt u heel eenvoudig bekijken wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast is de mogelijkheid om te sorten op houtsoort, waarvan de meest bekende BamboeEikenJatobaRobijn en Sucupira zijn. 

Eigenschappen Massief Parket vloer

De dikte van massief parket vloer is veelal 20mm dik en rondom voorzien van een mes en groef verbinding. Bij ieder product staat omschreven wat de specifieke eigenschappen en mogelijkheden zijn. De exotische houtsoorten zijn nagenoeg allemaal 18cm breed, Eiken is echter leverbaar in verschillende breedtes variërend van 14 – 22cm breed. Onder onze specials in Eiken is er zelfs massief parket leverbaar in 30cm breed! De lengtes van massief parket zijn variabel waardoor er geen sprake is van een terugkerend patroon.

Werking Massief Parket

Door ons zeeklimaat in Nederland zijn er gedurende het hele jaar schommelingen in de relatieve luchtvochtigheid. Massief Parket reageert hierop door uit te zetten of te krimpen. Hoewel dit als een nadeel wordt ervaren,  behoeft het echter geen problemen te geven wanneer de juiste voorzorgsmaatregelen worden genomen. Wanneer er tijdens het leggen rekening wordt gehouden met voldoende zwelruimte tussen de vloer en muur (of andere objecten) wordt de mogelijkheid gegeven dat een massief parket vloer kan uitzetten zonder direct bol te gaan staan. Ook kan het van belang zijn om gebruik te maken van een luchtbevochtiger waardoor het krimpen wordt tegen gegaan. De meest ideale waarden variëren tussen de 50 en 60 procent relatieve luchtvochtigheid, bij 20 graden Celsius. Wanneer massief parket volledig wordt verlijmd op de constructievloer, wordt de werking tot een minimum gereduceerd.

massief parket

Massief parketvloer is een keuze voor het leven

Laat u daarom deskundig adviseren. Bel 0314 25 27 87 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht en een van onze adviseurs belt u z.s.m. terug. 

Eiken

Eiken Massief Parket Grijs geolied

Eiken Kloostervloer Massief
Van € 52,00
Voor:
€ 41,00

Eiken Kloostervloer Massief

Eiken

Eiken Special Massief Parket Lodewijk...

Bamboe

Bamboe Forest Massief Parket

Sucupira

Sucupira Massief Parket

Robijn

Robijn Massief Parket

Jatoba

Jatoba Massief Parket

Eiken

Eiken Massief Parket Naturel WoCa

Eiken

Eiken Massief Parket WoCa Extra White

Eiken

Eiken Massief Parket WoCa Black

Eiken

Eiken Massief Parket Bruin geolied

Eiken

Eiken Massief Parket Licht Gerookt...

Eiken

Eiken Massief Parket Licht Gerookt...

Eiken

Eiken Massief Parket Licht Gerookt...

Eiken

Eiken Massief Parket Maximaal Gerookt...

Eiken

Eiken Massief Parket Maximaal Gerookt...

Eiken

Eiken Massief Parket Maximaal Gerookt...

Eiken

Eiken Massief Parket Maximaal Gerookt...

518
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie