Een houten vloer
in de Woonkamer

Creëer een warme sfeervolle ruimte!

Bezoek de Showroom! Bezoek de Showroom!

Een stijlvolle parketvloer in uw woonkamer

Zoekt u een stijlvolle houten vloer voor in uw woonkamer? Dan is een houten vloer van Knulst een uitstekende optie. Kies voor een chique visgraatvloer of een landelijke Multiplank of Duoplank. Uw woonkamer verdiend een stijlvolle houten vloer. Hier wordt immers veel tijd doorgebracht met familie en vrienden. Een houten vloer is tijdloos, straalt klasse uit, en is altijd sfeervol. Een ideale keuze voor uw woonkamer dus. 

Voordelen houten woonkamervloer

  • Een houten vloer is duurzaam
  • Hout is een natuurproduct en geeft een natuurlijke uitstraling
  • Een houten vloer is stijlvol!
  • Een parketvloer is tijdloos
  • Een. houten vloer is eenvoudig schoon te maken (onderhoudsvriendelijk).

Een houten vloer is stijlvol, modern en chique

Veel mensen kiezen voor een houten vloer in de woonkamer. Het geeft de woonkamer een karakteristieke en ruimtelijke uitstraling. Waarom zou u kiezen voor een houten vloer en bijvoorbeeld niet voor een PVC vloer of een gietvloer? De woonkamer is een ruimte waar veel tijd wordt doorgebracht. Even gezellig televisie kijken met het gezin, of een drankje doen met vrienden. Deze ruimte verdiend dan ook een mooie en stijlvolle vloer. Doordat hout een natuurlijk product is krijgt u als het ware een vloer die ‘leeft’. Verder heeft een houten vloer als voordeel dat het een zeer duurzaam product is. U kunt er dus een leven lang van genieten! 

Onderhoud parketvloer woonkamer

Waar moet u aan denken als u een houten vloer gaat kopen? Het is allereerst belangrijk dat u rekening houdt met het onderhoud van een houten vloer. Een kwalitatieve houten vloer valt of staat met een kwalitatieve afwerking. Een woonkamer is doorgaans een intensief gebruikte ruimte. Wanneer uw vloer afgewerkt wordt met een hoogwaardige lak of olie zal dit aanzienlijk verschil geven in de onderhoudscyclus. Tevens adviseren wij de woonkamervloer regelmatig te stofzuigen. Door zand en stof niet in te lopen maar tijdig te verwijderen met de stofzuiger zal uw vloer aanzienlijk langer mooi blijven. In onze showroom vertellen we u graag alles over de do's en dont's van een parketvloer.

Inspiratie en showroom

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden met multiplank / duoplank of wellicht andere vloersoorten? Bekijk dan eens onze inspiratie-pagina boordevol sfeerrijke interieurfoto's bij onze klanten thuis. Of vraag ons gratis inspiratie magazine aan! Bent u uitgekeken? Bezoek dan eens onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek afgestemd op uw persoonlijke wensen en interieurstijl. Bel 0341-252787 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht en een van onze adviseurs belt u zo spoedig mogelijk terug.

337