Een houten vloer
in de Badkamer

Met de juiste voorzorgsmaatregelen absoluut mogelijk!

Bezoek de Showroom! Bezoek de Showroom!

Parketvloer als badkamervloer?

Heeft u al eens nagedacht over een houten vloer in uw badkamer? Met steeds meer regelmaat ontvangt Knulst de vraag om een houten parketvloer in de badkamer te plaatsen. Een houten vloer als badkamervloer geeft het ultieme 'wellness-gevoel'. Een parketvloer zorgt voor een authentieke en sfeervolle uitstraling. Laat u verassen door de mogelijkheden van bijvoorbeeld een houten visgraatvloer in uw badkamer en vraag onze adviseurs ernaar.

Een praktische houten vloer in uw badkamer

In een badkamer is het belangrijk dat er een onderhoudsvriendelijke vloer ligt. Verder moet de vloer ook de eigenschap bezitten om enigszins bestand te zijn tegen water. Een houten vloer is vast niet meteen de eerste vloer waar u aan denkt bij een badkamervloer. Toch zijn er diverse houten vloeren  die prima geschikt blijken als badkamervloer. Wat denkt u bijvoorbeeld van een bamboe vloer? Maar zelfs eiken is mogelijk mits de juiste afwerking gekozen wordt.  Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van onze adviseurs in de showroom. Zij tonen u graag de verschillende mogelijkheden.

Waar moet ik rekening mee houden? 

Hout is een duurzaam natuurlijk product. Dit geeft een kans op werking in de houten vloer, en zeker in vochtige ruimtes zoals een badkamer. Het is belangrijk dat hier vooraf rekening mee wordt gehouden. Zorg allereerst voor een goed ventilatiesysteem (een automatisch systeem is het beste). Dit zorgt ervoor dat het vochtgehalte in de badkamer continu laag blijft. Verder is van groot belang dat u de houten badkamervloer laat leveren en leggen door een vakspecialist. Allereerst omdat er veel verschillende kwaliteiten hout in de markt worden aangeboden. Daarnaast is het van groot belang dat de voorbereiding van de ondervloer en het vakkundig leggen van de parketvloer door een specialist nauwkeurig wordt uitgevoert.

Inspiratie en showroom

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden met een Multiplank / Duoplank vloer of wellicht andere vloersoorten? Bekijk dan eens onze inspiratie-pagina boordevol sfeervolle interieurfoto's bij onze klanten thuis. Of vraag ons gratis inspiratie magazine aan! Uitgekeken? Bezoek dan eens onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek afgestemd op uw persoonlijke wensen en interieurstijl. Bel 0341-252787 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht en een van onze adviseurs belt u zo spoedig mogelijk terug.

338