Een houten vloer
voor Zakelijk Gebruik

Vele mogelijkheden voor commercieel gebruik

Bezoek de Showroom! Bezoek de Showroom!

Houten vloeren voor projecten

Knulst Vloeren levert en legt regelmatig houten vloeren in projecten. U moet dan denken aan eiken plankenvloeren of visgraatparket vloeren in winkels, hotels, restaurants, kantoren, musea etc. Inmiddels werken we met regelmaat samen met architecten, turnkey organisaties en aannemers om de houten vloeren zo goed mogelijk af te stemmen op het commerciële gebruik.

Een parketvloer voor uw restaurant, kantoor of winkel

Veel ondernemers zoeken naar een mooie, maar vooral duurzame en sterke vloer voor hun bedrijf. Het is belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de intensiviteit waarmee de parketvloer wordt gebruikt. Komen er de hele dag mensen bij u over de houten vloer? Of wordt de vloer gebruikt in een ruimte waar weinig mensen komen? Ook is het belangrijk om rekening te houden met brandveiligheid in het gebouw. Hier is speciale regelgeving voor. Laat u daarom goed informeren over de verschillende mogelijkheden van een houten vloer in uw bedrijfsruimte of project. 

Inspiratie en showroom

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden met visgraatparket of wellicht andere vloersoorten voor uw bedrijf? Bekijk dan eens onze inspiratie-pagina boordevol sfeervolle interieurfoto's bij onze klanten thuis. Of vraag ons gratis inspiratie magazine aan! Uitgekeken? Bezoek dan eens onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek afgestemd op uw persoonlijke wensen en interieurstijl. Bel 0341-252787 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht en een van onze adviseurs belt u zo spoedig mogelijk terug.               

341