Een houten vloer
in het Toilet / WC

Ook kleine ruimtes verdienen sfeer!

Bezoek de Showroom! Bezoek de Showroom!

Een houten vloer in uw toilet?

Het lijkt niet zo vanzelfsprekend. Een houten vloer in uw toilet. Toch is dit een prima keuze voor het kleinste kamertje in uw huis. Een houten vloer is een prachtige aanwinst in elke ruimte van uw huis. Dus ook in uw toilet. Lees verder om te ontdekken of een houten vloer in het toilet voor u een optie is.

Kies voor een sfeervolle toiletvloer

Een houten vloer in uw WC / toilet? Dit roept voor veel mensen vragen op. Want is het wel hygiënisch, en makkelijk schoon te houden? Het antwoord hierop is; Ja! Alleen vergt dit wel de nodige kennis, voorbereiding en onderhoud van een houten vloer. Hier willen wij u graag mee helpen. Laat u adviseren en bekijk de prachtige houten vloeren in onze showroom.

De voordelen op een rij

  • Duurzaam
  • Uniek (niet iedereen heeft het)
  • Makkelijk in onderhoud (met de juiste voorbereiding)
  • Sfeervolle en warme uitstraling

Bescherming houten toiletvloer

In een toilet is goede hygiëne een essentieel onderdeel. Wanneer u kiest voor een houten vloer in uw wc is het nodig om de houten vloer een extra behandeling te geven. Door de vloer meerdere keren te behandelen met bijvoorbeeld lak is de vloer langdurig en beter beschermd tegen vuil en vocht. Ook is het hout daarna makkelijker schoon te maken.

Inspiratie en showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden met visgraat parket of wellicht andere vloersoorten? Bekijk dan eens onze inspiratie-pagina boordevol sfeervolle interieurfoto's bij onze klanten thuis. Of vraag ons gratis inspiratie magazine aan! Uitgekeken? Bezoek dan eens onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek afgestemd op uw persoonlijke wensen en interieurstijl. Bel 0341-252787 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht en een van onze adviseurs belt u zo spoedig mogelijk terug.

339