Een houten vloer
in de Slaapkamer

Creëer een oase van rust

Bezoek de Showroom! Bezoek de Showroom!

Kies voor een houten vloer in uw slaapkamer

Met een houten slaapkamervloer ontstaat een oase van rust. Natuurlijke materialen doen doorgaans rustig, warm en sfeervol aan. Een parketvloer is daar een goed voorbeeld van. Een slaapkamer is net als bijvoorbeeld een woonkamer en keuken een ruimte waar u alle verschillende vloersoorten zonder enige belemmering kunt laten toepassen. Onze adviseurs tonen u graag alle mogelijkheden in onze showroom te Nunspeet.

Een stijlvolle slaapkamervloer bevordert de nachtrust!

Houten vloeren bieden veel stijl en variatie. Een houten vloer is voor elke kamer in uw huis een optie. Het geeft een prachtige sfeervolle en karakteristieke uitstraling. Voor een slaapkamer is het belangrijk dat de vloer onderhoudsvriendelijk en praktisch is. Ook vind men het doorgaans fijn als de vloer rustig oogt. Dit bevordert immers uw nachtrust! Wanneer de vloer regelmatig en goed onderhouden wordt (regelmatig stofzuigen is veelal afdoende) gaat een parketvloer op de slaapkamer een leven lang mee. Als na een aantal jaar uw houten vloer wat versleten oogt dan is een opknapbeurt van uw vloer vaak al voldoende om de vloer weer te laten stralen!

Inspiratie en showroom

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden met een Tapis Parketvloer of wellicht andere vloersoorten? Bekijk dan eens onze inspiratie-pagina boordevol sfeervolle interieurfoto's bij onze klanten thuis. Of vraag ons gratis inspiratie magazine aan! Uitgekeken? Bezoek dan eens onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek afgestemd op uw persoonlijke wensen en interieurstijl. Bel 0341-252787 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht en een van onze adviseurs belt u zo spoedig mogelijk terug.

340