Een houten vloer
in de keuken

Een stijlvolle keuze!

Bezoek de Showroom! Bezoek de Showroom!

De ideale parketvloer voor uw keuken

De keuken vraagt om een sterke en onderhoudsvriendelijke vloer. Hier wordt immers veel tijd doorgebracht. De houten vloeren van Knulst voldoen aan de eisen en kwaliteit die uw perfecte keukenvloer nodig heeft.

Kies voor een houten vloer in de keuken

De keuken vervult vaak een centrale plek in het huis. Logisch dat wij steeds vaker de vraag krijgen naar een de mogelijkheden van houten vloeren en parketvloeren in de keuken. Het geeft de keuken namelijk een warme en stijlvolle uitstraling. Heeft u al een houten vloer in uw woonkamer? Dan is het een tevens een stijlvolle optie om deze vloer door te leggen in de keuken. U creëert dan eenvoudig één geheel. Dit zorgt voor rust en ruimte in uw huis. Wanneer u graag een landelijke stijl wenst kies dan bijvoorbeeld voor een verouderde plankenvloer. Een moderne uitstraling vraagt juist een wat strakkere houten vloer. Tip: Laat uw houten vloer tot net onder de keukenkastjes leggen. Het is namelijk zonde om de parketvloer door te leggen onder de keuken. Dit is zonde van het hout en uw portemonnee.                                                                                                                                                                                                                               

Onderhoud van een houten vloer in de keuken

Wanneer u kies voor een houten vloer in uw keuken is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Een houten vloer is wat kwetsbaarder dan een PVC vloer wanneer het bijvoorbeeld gaat om aanraking met water. Allereerst is het van belang om water op uw houten parketvloer zoveel als mogelijk te vermijden. Maar gelukkig zijn er ook zeer goede voorzorgsmaatregelen te treffen. Er zijn een aantal manieren om uw vloer optimaal te beschermen. Dit kan doormiddel van het afwerken van uw vloer met hoogwaardige lakken of oliën. Hierdoor maken wij als het ware een beschermingslaag over de vloer. Olie houdt vlekken en vocht tegen. Een laklaag is tevens een uitstekende oplossing om uw houten vloer waterbestendig te maken. Er zijn van allerlei kleuren lak en olie. Hierdoor creëert u de vloer die bij u past en is deze nog onderhoudsvriendelijk ook!

Inspiratie en showroom

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden met hoogkant parket of wellicht andere vloersoorten? Bekijk dan eens onze inspiratie-pagina boordevol sfeervolle interieurfoto's bij onze klanten thuis. Of vraag ons gratis inspiratie magazine aan! Uitgekeken? Bezoek dan eens onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek afgestemd op uw persoonlijke wensen en interieurstijl. Bel 0341-252787 tijdens kantooruren of stuur ons een bericht en een van onze adviseurs belt u zo spoedig mogelijk terug.

336