Eiken Visgraat Parket Vloer

Een tijdloze en sfeervolle keuze!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Geïnspireerd door visgraat

Stijlvol en duurzaam, dat zijn de belangrijkste redenen om voor een eiken visgraat parket vloer te kiezen. Bij Knulst is er ruime keuze uit de talloze mogelijkheden die er zijn. Hierdoor is het mogelijk om uw eiken visgraat vloer geheel samen te stellen naar uw wensen. Vragen? Bel of mail ons dan gerust voor een eerlijk en deskundig advies, afgestemd op uw situatie.

Mogelijkheden

Is Eiken Visgraat Parket geschikt om te leggen op vloerverwarming? Ja, deze combinatie is zeer goed mogelijk en wordt door ons veelvuldig toegepast. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en voorwaarden. Ook is het mogelijk om deze vloer op een 10 dB geluidsreducerende ondervloer te plaatsen en daarmee geschikt voor appartementen.

Walvisgraat parket vloeren

Walvisgraat vloeren hebben wij onder de categorie specials laten vallen. Dit zijn alle afmetingen die groter zijn dan 9 x 45 cm. Vooral in grotere ruimtes komen de walvisgraat vloeren tot hun recht. Tevens zijn er mogelijkheden om deze vloeren zelf te leggen, dankzij een mes en groef verbinding en de mogelijkheid tot zwevend of rechtstreeks vast verlijmd leggen op de ondervloer. Welke (bewerkte) vloer is voor u het meest geschikt? Laat u zich uitgebreid door onze deskundigen informeren en adviseren.

Inspiratie en showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van eiken visgraat parket? Bekijk dan eens onze inspiratie-pagina boordevol interieurfoto's bij onze klanten thuis. Of vraag ons gratis inspiratie magazine aan. Bent u uitgekeken? U bent van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek afgestemd op uw persoonlijke wensen en interieurstijl.

Bewerkingen Eiken Visgraat Parket Vloeren

  • Eikenhout laat zicht uitstekend bewerken waarbij u kunt denken aan:
  • Basic Eiken vloeren; dit zijn de geschaafde of in het werk glad en strak geschuurde eiken visgraat vloeren die worden afgewerkt met olie of lak na het leggen en schuren.
  • Verouderen; dit geeft de eiken visgraat vloer een geleefde uitstraling waardoor het lijkt of de vloer al jaren ligt.
  • Roken; hierdoor wordt de basis donkerder en wordt de nerf van het eiken meer geaccentueerd. Het voorkomt voornamelijk dat uw eiken visgraat parket minder vergeelt en een meer bruinere kleur krijgt door verkleuring. Een gerookte Eiken vloer is een populaire bewerkingsmethode.
  • Borstelen; met het borstelen wordt de “zachtere” kern eruit geborsteld en de harde kern blijft over. Ook hiermee wordt een geleefde uitstraling verkregen, hetgeen de nerf benadrukt.
  • Stomen; wanneer eikenhout wordt gestoomd treedt er een blijvende verkleuring op die door en door is. Ook nadat de eiken visgraat parket vloer geschuurd is, blijft de rood-bruine kleur behouden.
  • Fijn bezaagd; dit geeft uw eiken visgraat vloer een zeer robuuste uitstraling. Alsof de visgraat stroken vers gezaagd in uw woonkamer zijn gelegd
 

Selecteer wat bij u past

Geschikt voor vloerverwarming
Afwerking
Bewerking
Vloersoort(Visgraat Parket)
Houtsoort(Eiken)
Kleur
372