Tropische houten vloeren

30 januari 2014
Petra
Gepost in Inspiratie

Prachtig warme tropische houten vloeren

Een tropische houten vloer staat bekend om zijn hardheid en de prachtige, warme kleuren. Tropische houten vloeren worden veel in woningen gebruikt, maar ook in winkels en kantoren. Een diep rode kleur of een warme bruine kleur, hoe sfeervol wil je het hebben?

Eigenschappen tropische houtsoorten

Tropisch hardhout parket staat bekend om haar warme kleuren, duurzaamheid en hardheid. Tropische houtsoorten zijn zeer hard en slijtvast en groeien in Afrika. Er zijn verschillende tropische houtsoorten en tropische parketvloeren met ieder hun eigen exotische, karakteristieke kleur. De meest bekende tropische houtsoorten zijn jatoba, wengé, merbau en afzelia.

Afwerking tropisch hardhout

Tropisch hardhout parket kan je op allerlei manieren afwerken. De meest voorkomende afwerking voor tropisch hardhout parket is lak. Dit komt doordat lak ervoor zorgt dat de kleur van het tropische hardhout parket het meest natuurlijk blijft. Andere afwerkingen die ook gebruikt worden voor tropisch hardhout parketvloeren zijn olie en hardwax. Afhankelijk van je smaak en leefsituatie kies je de afwerking.

curupau, prachtige tropische hardhout

Tropisch hardhout combineren

Je bent enthousiast over een prachtige, warme, tropische hardhouten vloer maar misschien vraag jij je af hoe je dit mooi kan combineren met je meubels. Met tropische houtsoorten kan je eindeloos combineren. Je kunt kiezen voor een strakke, donkere keuken waarmee je een moderne uitstraling creëert. Een tropische vloer is ook prachtig te combineren met brocante meubels en frisse kleuren. Hiermee creëer je een sfeervolle en unieke stijl.

Tropische hardhouten parketvloeren; prachtige warme vloeren met respect voor de natuur en een unieke uitstraling.

Wil je graag een tropisch hardhouten vloer zien liggen? Kom ze bewonderen in onze showroom te Nunspeet, van harte welkom!

logo blogger petra knulst interieur

PS. Vind je dit een leuk en waardevol bericht? Like door op de onderstaande button te klikken. Alvast dankjewel!

Reageer

Inspiratie Foto's

Laat u inspireren door onze verrassende en eindeloze mogelijkheden. Bekijk foto's van diverse vloeren in een leefomgeving.

Gratis inspiratie Magazine

  • Binnen 3 dagen in huis
  • Boordevol inspiratie
407
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie