Tropische houten vloeren

Gepost op 14 maart 2019 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Prachtige warme tropische houten vloeren

Een tropische houten vloer staat bekend om zijn hardheid en de prachtige, warme kleuren. Tropische houten vloeren worden veel in woningen gebruikt, maar ook in winkels en kantoren. Een diep rode kleur of een warme bruine kleur, hoe sfeervol wil je het hebben?

Eigenschappen tropische houtsoorten

Tropisch hardhout parket staat bekend om haar warme kleuren, duurzaamheid en hardheid. Tropische houtsoorten zijn zeer hard en slijtvast en groeien in Afrika. Er zijn verschillende tropische houtsoorten en tropische parketvloeren met ieder hun eigen exotische, karakteristieke kleur. De meest bekende tropische houtsoorten zijn jatobawengémerbau en afzelia.

Afwerking tropisch hardhout

Tropisch hardhout parket kan je op allerlei manieren afwerken. De meest voorkomende afwerking voor tropisch hardhout parket is lak. Dit komt doordat lak ervoor zorgt dat de kleur van het tropische hardhout parket het meest natuurlijk blijft. Andere afwerkingen die ook gebruikt worden voor tropisch hardhout parketvloeren zijn olie en hardwax. Afhankelijk van je smaak en leefsituatie kies je de afwerking.

Tropisch hardhout combineren

Je bent enthousiast over een prachtige, warme, tropische hardhouten vloer maar misschien vraag jij je af hoe je dit mooi kan combineren met je meubels. Met tropische houtsoorten kan je eindeloos combineren. Je kunt kiezen voor een strakke, donkere keuken waarmee je een moderne uitstraling creëert. Een tropische vloer is ook prachtig te combineren met brocante meubels en frisse kleuren. Hiermee creëer je een sfeervolle en unieke stijl.

Tropische hardhouten parketvloeren; prachtige warme vloeren met respect voor de natuur en een unieke uitstraling.

Wil je graag een tropisch hardhouten vloer zien liggen? Kom ze bewonderen in onze showroom te Nunspeet, van harte welkom!

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

225