Houten vloer in je Slaapkamer

Gepost op 13 maart 2019 in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Houten slaapkamervloer

Een echte houten vloer geeft je slaapkamer een warme en romantische uitstraling. Maar is het nu wel zo handig om te kiezen voor een houten vloer in je slaapkamer? En is hout wel handig als slaapkamervloer?

Houten vloer in je slaapkamer?

Een houten parketvloer in je slaapkamer geeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Zie je het voor je, een doorleefde houten vloer in je slaapkamer met daarop een gestoffeerde boxspring? Een houten parketvloer kan je slaapkamer ook groter doen lijken. Voornamelijk als je kiest voor een witte houten vloer, dit creëert nog meer ruimte in je slaapkamer. Ook door te kiezen voor een bepaald legpatroon kan je een slaapkamer groter doen lijken. Wanneer je een lange, smalle ruimte hebt, lijkt je kamer breder wanneer je de houten planken in de breedte legt.

Hout geeft sfeer

Wil je een extra unieke uitstraling geven aan je slaapkamervloer? Dan kan je met hetzelfde hout wat je op de vloer hebt liggen, ook je wand afwerken. Denk hierbij aan een lambrisering bijvoorbeeld. Leuk om zo een je vloer voor de slaapkamer nog exclusiever te maken.

Beter slapen met hout

Naast dat een houten vloer in je slaapkamer gewoon mooi is, bevordert het ook nog eens het slapen. Hout is een natuurproduct, waardoor het zeer goed warmte opneemt en vasthoudt. Daarnaast heeft een houten vloer een natuurlijke en warme look, waardoor je slaapkamer een rustige uitstraling heeft. Ook dit bevordert je goede nachtrust!

Ben je benieuwd naar de verschillende houten parketvloeren, zoals eikenhout, een tropische hardhouten vloer of grenenhout? Kom gerust eens naar onze showroom te Nunspeet, onze adviseurs staan graag voor je klaar.

Heeft u nog vragen?

225