Panga panga parket

07 januari 2015
Petra
Gepost in Woonplezier

Hoe combineer je een donkere vloer?

Panga panga parket. Misschien heb je er nooit van gehoord. Of misschien heb je het een keer gehoord en ben je het nooit meer vergeten.

Panga panga parket is een houtsoort die voornamelijk uit Mozambique en Tanzania komt. Het is een houtsoort die nou verwant is aan wengé. Maar hoe combineer je nou zo’n donkere panga panga parketvloer?

Kleur panga panga parket

De kleur van panga panga parket varieert van donkerbruin tot zwartbruin. De houtvaten of ook wel genoemd poriën van het hout, zijn soms gevuld met gele stof wat panga panga parket onderscheid ten opzichte van wengé. Ook is de kleur van panga panga parket vaak iets lichter dan wengé parket. Dit komt mede doordat het hout bij directe zonbestraling lichter wordt. De nerf is grof. Deze harde houtsoort laat zich goed verwerken tot smalle stroken en patronen.

panga panga parket

Vloersoorten panga panga parket

Knulst houten vloeren biedt panga panga houten vloeren aan in parketvloer tapis of als een visgraat parket. Welke houten vloersoort je wenst is afhankelijk van de uitstraling die je graag wilt creëren. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Onder het genot van een kop koffie adviseren onze adviseurs je graag over de mogelijkheden van een panga panga vloer, samengesteld naar je eigen wensen. Ook is panga panga parket mogelijk in combinatie met vloerverwarming.

Panga panga parket, hoe te combineren?

Panga panga parket is ideaal om contrasten mee te creëren. Zwartbruine vloeren doen het perfect in combinatie met muren in een lichte kleur. De vloeren zijn dan ook goed toe te passen in een moderne inrichting. Moderne inrichtingen kenmerken zich verder door geometrische vormen en primaire kleuren, zoals wit, zwart en grijs. Ook een felle kleur is hiermee goed te combineren. Doordat je gebruikte kleuren laat terug komen, krijg je een rustig en ruimtelijk interieur. 

logo petra knulst blogger

PS. Vind je dit een leuke blog, wil je dit bericht dan hieronder liken? Dankjewel alvast!

Reageer

Inspiratie Foto's

Laat u inspireren door onze verrassende en eindeloze mogelijkheden. Bekijk foto's van diverse vloeren in een leefomgeving.

Gratis inspiratie Magazine

  • Binnen 3 dagen in huis
  • Boordevol inspiratie
411
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie