Hout voor deuren!

Gepost op 26 februari 2019 door Petra Knulst in #woonplezierGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Eerste indruk is belangrijk!

De eerste indruk is meestal het belangrijkst. Dat is zo wanneer je iemand voor het eerst ziet, maar ook wanneer je een huis in loopt.

Daarom, zorg voor een prachtige binnenkomer. Als je je gaat verdiepen in deuren, dan pas zie je hoeveel verschillende soorten deuren er zijn. Ik heb me er ook eens flink in verdiept en ben een aantal prachtige plaatjes tegen gekomen, die ik graag even met je deel.

Gekleurde deur

Wil je echt een vrolijk welkom geven aan je gasten? Verf dan gewoon je houten deur. Best opvallend en spannend, maar ook uniek. Leuk als je deze kleur nog een keer laat terugkomen in bijvoorbeeld een stoeltje dat je naast de voordeur hebt staan. Of als ze bestaan, planten in de kleur van de voordeur!

Dubbele deuren

Ben jij gezegend met een groot huis? Hoe mooi is dan een dubbele voordeur. Dit zorgt voor een ruime binnenkomst en geeft gelijk een bepaalde charme aan je huis. Op Pinterest staan er prachtige plaatjes van mooie, uit hout gesneden deuren. Neem maar eens een kijkje op Pinterest en typ ‘wood door’ in. Je zal zien hoeveel prachtige deuren er zijn.

Zwarte voordeur

Een zwarte voordeur geeft gelijk een chique uitstraling aan je huis. Je hebt prachtige voordeuren met een mooi stalen geraamte voor de ruit. Bij ons op de Veluwe zijn deze deuren veel te zien. Vind je een zwarte deur saai? Decoreer hem dan met een prachtige krans.

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

226