Een verouderde houten vloer;
karakteristiek en praktisch

Gepost op 22 oktober 2018 door Petra Knulst in #woonplezierGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Combineer je verouderde houten vloer

In dit mooie jaar 2013 hebben we een trendverandering gezien. Eerder moest je huis één stijl hebben, tegenwoordig mogen we alle stijlen mixen en matchen.

Bij een verouderde houten vloer kan je eindeloos combineren. Dit komt doordat een houten vloer karakter en authenticiteit uitstraalt, het geeft een ruig maar warm gevoel. Een zwart leren bank op een verouderde houten vloer. Een prachtig brocante tafeltje van de kringloop staat naast een grote fauteuil, die het pronkstuk van de familie is. De vensterbank is gevuld met een handgemaakte pot van natuurlijk aardewerk, die net zo ambachtelijk is als de verouderde houten vloer

Hoe ontstaat een verouderde houten vloer?        

Om een houten vloer en verouderde uitstraling te geven, wordt deze samen met stenen, spijkers, bouten en moeren in een grote trommel gestopt. Dit zorgt ervoor dat het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Een ander manier om een houten vloer een verouderde uitstraling te geven is door hem ruw te schaven. Daarnaast kunnen we de vloer roken of zelfs dubbel roken, die geeft de houten vloer een nog oudere uitstraling. De levendige structuur, de noesten en de nerftekeningen vertellen je als het ware de geschiedenis van de boom.

Ideaal, een verouderde houten vloer!

Een verouderde houten vloer is dé uitkomst voor een woning waarin echt geleefd wordt. Laat de kinderen heerlijk hun gang gaan met spelen, laat de hond met een gerust hart je huis binnen en nodig al je geliefden bij jou thuis uit voor het kerstdiner. De beschadigingen die je oploopt wanneer je gewoon leeft op je vloer, vallen niet op bij een verouderde houten vloer.

Met een verouderde houten vloer kun je zorgeloos genieten van je vloer

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

226