Welke houten vloer past bij jou?

Gepost op 23 januari 2019 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

4 soorten!

Binnen onze veelzijdige collectie, onderscheiden we 5 typen houten vloeren. Bezoek onze showroom of nodig ons vrijblijvend thuis uit om samen te kijken wat het beste bij je past.

Massief parket: Onze Willem Lodewijk en Frederik vloeren zijn van massief eikenhout vervaardigd. Hierdoor ben je verzekerd van een rijke, authentieke en 100% natuurlijke uitstraling.

Hoogkant parket

Voor dit type vloer wordt meestal gebruik gemaakt van verlijmde bamboe stroken in caramel- of naturel-kleur. Deze harde houtsoort staat bekend als een ecologisch verantwoord en 100% groen product.

Visgraat (tapis) parket

Niet alleen in oude monumentale panden maar ook in moderne woonkamers komt een visgraat parket uitstekend tot zijn recht. Dit type vloer is bijna in alle houtsoorten beschikbaar en kan in verschillende afmetingen en patronen worden gelegd. Wel is hiervoor een geschikte ondergrond vereist die we uiteraard graag meeleveren

Lamelparket

Dit aantrekkelijk geprijsde parket is opgebouwd uit meerdere lagen die met elkaar zijn verlijmd. Het is leverbaar in vrijwel alle houtsoorten en in 1, 2 of 3 stroken die kant en klaar zijn geolied of gelakt. Mede hierdoor is lamelparket eenvoudig zelf te leggen.

 Multiplank vloerdelen

Deze robuuste vloeren zijn standaard opgebouwd uit 2 lagen. Op die manier wordt  de ‘werking’ van hout zoveel mogelijk afgeremd. De onderlaag bestaat meestal uit berkenmultiplex. De  vloerdelen zijn er in vrijwel alle houtsoorten en variëren in breedte van zo’n 16 tot 24 cm. Ze zijn uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming.

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

225