Stoere salontafels

Gepost op 08 januari 2019 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

In alle soorten en maten

Salontafels vind ik zelf altijd een lastige keuze. Je wilt niet een te grote salontafel, maar het moet ook een beetje praktisch zijn.

Zo is een gecapitonneerde stoffen salontafel prachtig alleen totaal niet handig. Het vuil kruipt naar de knopen, je glas wijn staat niet stabiel en het is moeilijk schoon te maken. Op Pinterest heb ik een tijdje rond geneusd en ik ben weer helemaal geïnspireerd!

Hout

Een houten tafel blijft altijd mooi. Hout leeft. Hout geeft sfeer. Maar vaak is een houten tafel ook dominant. Belangrijk is daarom de grootte van de tafel en het onderstel. Wanneer je een roestvrijstalen onderstel hebt, oogt dit open en ruimer. Anderzijds is een tafel met grote lades eronder ook ideaal. Wanneer je voldoende ruimte hebt in je huis, is dit een handige manier om je huis snel op te ruimen.

Tafeltjes

Een handige optie als salontafel is meerdere kleine tafeltjes. Tafeltjes in de zin van: objecten waar je iets op kan zetten. Bijvoorbeeld een leuk krukje, een ouderwetse fruitkrat, een boomstronk of een poef. Juist als je allerlei objecten van verschillende formaten en groottes bij elkaar zet, wordt het een speels geheel. En als je geen zin hebt om steeds op te staan, schuif je het tafeltje toch gewoon naar je toe?

Koffers

Ken je ze, die mooie ouderwetse reiskoffers? Van die stevige leren, met mooie gouden gespen? Leuk om er drie op elkaar te stapelen en naast je bank te zetten. Dit geeft gelijk een wat nonchalante uitstraling aan je interieur en handig om je kop koffie even neer te zetten.

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

225