Stoer Hout

Gepost op 27 maart 2019 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Een robuust interieur

Misschien houd jij helemaal niet van al dat brocante en die romantische stijl. Juist het stoere en robuuste in een interieur is wat jou aanspreekt. Denk aan vergrijsde tinten, doorleefd hout en naturellen. Hoe creëer jij deze stoere sfeer in huis?

Houten Vloer

De vloer en de muren, dat is de basis van je interieur. Als je dus een stoer interieur wilt, is het belangrijk dat je een stoere basis heb. Allereerst de houten vloer. Denk aan een doorleefd uiterlijk, grijze tinten en een brede plank. Je hebt onbehandelde houtsoorten zoals eiken en grenen. Het voordeel van een onbehandelde vloer is dat je de vloer zelf nog een afwerklaag kunt geven die goed in je interieur past. Je vloer maak je dus echt persoonlijk. Grijs is een stoere kleur. Je kunt ervoor kiezen om je vloer met een grijze olie te laten afwerken. Dit zorgt voor een stoere uitstraling van je houten vloer.

Muren

Omdat je muren ook een groot deel van de sfeer van je interieur bepalen, is het belangrijk dat je hiervoor de juiste keuze maakt. Bij een stoere muur denk ik aan beton, grijs en verschillende kleurnuances. Het is mooi om bijvoorbeeld een grijze kalkverf op je muur aan te brengen. Dit zorgt voor verschillende kleuren grijs waardoor je een levendige muur krijgt.

Accesoires

Bij stoer denk ik aan grote, grove objecten. Wat denk je van een stuk boomstam als tafel? Of een eettafel met een smeedijzeren onderstel. Een kapstok van steigerbuizen en een dik betonnen aanrechtblad. Je kunt eindeloos combineren met beton, oud hout en grijze kleurtinten. Succes ermee!

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

225