Houten trap

Gepost op 20 februari 2019 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Er is een groot en divers aanbod aan trappen en dat maakt je keuze niet makkelijker.

Het kiezen van een mooie trap, dat kan nog wel eens lastig zijn. Er is een groot en divers aanbod aan trappen en dat maakt je keuze niet makkelijker. Daarnaast is een trap een veelgebruikt object in je huis.  

Een houten trap is een veel gekozen trap en zijn erg populair. Ook is het natuurlijk zo dat in bestaande huizen meestal een houten trap zitten. Als je in een rijtjeshuis woont laat je mensen vaak binnen via de hal waar de trap zich ook bevindt. Een mooie entree maak je compleet met een unieke trap. Als je in een vrijstaand huis woont en je hebt een grote hal, is een trap ook zeker een goede eyecatcher. Juist hoe breder en hoe opvallender je trap naar boven, hoe ruimtelijker je huis lijkt.

Doe het zelf

Iemand die handig is kan ook prima een trap zelf maken. Dat klinkt misschien wel moeilijker dan het is. Wat je ook kunt doen om toch kosten te besparen van je unieke trap, is zelf voor hout zorgen en dit op maat maken en vervolgens een bedrijf de trap te laten zetten. Zo weet je zeker dat je trap veilig en goed is, maar je bespaart wel kosten op het hout. Wat je zelf nog kunt doen is schuren en verven of lakken. De prijs van een houten trap is geheel afhankelijk van de houtsoort die je kiest. 

Heeft u nog vragen?

225