Houten kantoorvloer

11 oktober 2014
Petra
Gepost in Inspiratie

Maak van je kantoor een inspiratiebron

Werken doe je in je hoofd, thuis, in de auto maar vooral op kantoor. En hoe kan je zorgen voor een inspirerende werkplek? De omgeving waar je werkt heeft invloed op jouw manier van werken en op je concentratievermogen. Hoe kan jij je kantoor zo inspirerend mogelijk maken?

 

Kleuren

Het is belangrijk om te kijken naar de functie van de ruimte. Wil je rust creëren voor je cliënten of opdrachtgevers? Kies dan voor rustige kleuren. Denk bijvoorbeeld aan beige of appeltjesgroen. Een rode muur werkt juist averechts, rood stimuleert en prikkelt. Rood is niet geschikt voor een medische ruimte maar juist wel in een sportschool. Als je een van de wanden een kleur geeft, kies dan voor de langste wand. Dit maakt de ruimte optisch gezien groter

Houten vloeren

Met een houten vloer geef je het kantoor gelijk een geheel eigen uitstraling. Houten vloeren geven kantoorruimtes een warme en levendige uitstraling. Tegelijk geeft het ook een huiselijke sfeer en zorgt hout voor een stukje authenticiteit

Reclamebureau Merkmannen

Een aantal maanden geleden mochten wij een kantoor inrichten voor het reclamebureau Merkmannen. Het prachtige, authentieke pand is gevestigd in de Hanzestad Kampen. Hoge ramen, hoge plafonds en een uniek uitzicht op de IJssel. Deze ruimte moest zeker inspirerend worden, aangezien er huisstijlen, websites en concepten worden bedacht. Het is dan ook een bewuste keuze geweest om alles heel basic te houden, en een visgraat houten vloer als eyecatcher. De visgraat vloer is van eikenhout, perfect gecombineerd met lichte muren, rustige natureltinten, grote bureaus en strakke kasten. Dit geeft de Merkmannen alle gelegenheid om te komen tot creatieve ideeën. 

Accessoires

Heb je geen tijd om je kantoor een grote verandering te geven maar wil je het wel tot een inspirerende werkruimte maken? Je kunt door middel van memo- en prikborden, planten, lampen en kapstokken iedere ruimte opknappen. Zo kan je met een kleine ingreep je kantoor al een hele nieuwe look geven. Succes ermee!

Reageer

Inspiratie Foto's

Laat u inspireren door onze verrassende en eindeloze mogelijkheden. Bekijk foto's van diverse vloeren in een leefomgeving.

Gratis inspiratie Magazine

  • Binnen 3 dagen in huis
  • Boordevol inspiratie
407
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie