Houten jaloezieën

Gepost op 14 januari 2019 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Sfeer in je huis? Kies voor jaloezieën!

Mooi, praktisch, tijdloos, uniek, natuurlijk. Dit zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten als ik aan houten jaloezieën denk. 

Geschikt voor iedere ruimte

Met houten jaloezieën creëer je een unieke sfeer in iedere ruimte van je huis. Met houten jaloezieën kan je goed spelen met zonlicht en schaduw, iets wat heel belangrijk is voor de sfeer in je huis.

Mogelijkheden

De ene houten jaloezie is de andere nog niet. Houten jaloezieën zijn te verkrijgen in allerlei kleuren, soorten en maten. Past white wash of bamboe beter in jouw interieur? Wil je liever grijs of zwart? Gaat je voorkeur uit naar een brede of juist een smalle lamel? Er zijn talloze mogelijkheden wat betreft de houten jaloezieën. Dit zorgt er dus ook voor dat een houten jaloezie dus in iedere stijl pas. Of het nu landelijk, klassiek of modern is.

Oog voor detail

Je kan kiezen voor een eenvoudige uitvoering van een houten jaloezie maar er zijn ook talloze mogelijkheden om het tot een nóg unieker product te maken. Zo is het mogelijk dat je kiest voor een houten jaloezie die is afgewerkt met een vocht- en UV-bestendige meubellak zodat je ze ook in je badkamer kan hangen. Ook is het mogelijk om de houten jaloezieën te decoreren met ladderband. Dat houdt in dat er een stoffen band van ‘grof linnen’ verticaal over de jaloezieën komt. Dit geeft jouw houten jaloezieën net een extra special touch.

Kortom, houten jaloezieën zijn geschikt voor ieder interieur!

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

225