Houten foto's

Gepost op 13 november 2018 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Een mooie blikvanger voor in je huis!

Maak je interieur nog meer eigen door een foto af te drukken op hout. 

Een mooie blikvanger voor in je huis, die je herinnert aan kostbare momenten. Juist door een foto op hout te laten afdrukken maak je het nog unieker.

Losse planken                                                           

De foto wordt op meerdere planken afgedrukt. Aan de achterkant zijn de planken vastgezet, waardoor losse planken samen de totale foto vormen. Ook het formaat kan je geheel naar eigen wens maken.

Houtsoort

Het houtsoort waarop de foto wordt afgedrukt is geheel afhankelijk van de aanbieder. De een gebruikt ayoushout, de ander eikenhout en ook vurenhout wordt hiervoor veel gebruik. Het is belangrijk dat het hout geen (grote) noesten en vlammen bevat. Het hout wordt meestal voorbehandeld met een whitewash laag, zodat de originele kleuren van de foto worden behouden. De natuurlijke houtstructuur is licht zichtbaar door je foto heen, waardoor het een levendige, unieke afbeelding wordt.

Ideeën

Waar hang je nu zo’n houten foto op? Leuk om een mooie foto van je zoon boven z’n bed te hangen. Of een prachtige foto van jou en je echtgenoot boven de eettafel. Houd je van het buitenleven? Hang dan een mooie foto onder je veranda. Genoeg mogelijkheden dus voor een blijvende herinnering.

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

225