Houten bed;
sterk en tijdloos

Gepost op 15 januari 2019 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Hout gaat jarenlang mee!

Een houten bed staat garant voor veel comfort en stabiliteit. Hout is één van de sterkste materialen, en een houten bed gaat dan ook jarenlang mee.

De authentieke uitstraling van dit materiaal maakt een houten bed tot een uniek en origineel meubelstuk voor de slaapkamer. Houten bedden zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen.

Juist voor op een kinderkamer is het leuk als je bed een echte eyecatcher is. Denk bijvoorbeeld aan een stoere hoogslaper of een leuke bedstee. Juist van een bed kun je goed een gezellig hoekje maken. Een knus plekje om eens lekker weg te dromen, een boekje te lezen of gewoon even uit te rusten.

Misschien vind je het lastig om een leuke tienerkamer te creëren. Is het niet te kinderachtig, of te meisjesachtig of te druk? Zorg voor een mooie kleur in een tienerkamer. Gebruik deze kleur in verschillende tinten, zodat je toch een geheel krijgt.

Zorg ervoor dat je kind lekker de ruimte heeft om zich zo nu en dan terug te trekken op de kamer. Dan heb jij even rust en kunnen de kids zich heerlijk vermaken. 

Heeft u nog vragen?

225