Houten accessoires

Gepost op 19 maart 2019 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Geef je interieur een compleet andere uitstraling!

Met een aantal kleine, opvallende accessoires kan je je interieur al een compleet andere uitstraling geven. Accessoires van oud hout zijn perfect om je interieur weer even een nieuwe look te geven.

Kaarsenstandaards

De herfst komt er weer aan en dat betekent lange, koude avonden. Misschien houdt je meer van de zomer maar toch heeft iedere jaargetijde zijn eigen charmes. Zo is het heerlijk om het ‘s avonds gezellig te maken in je huis. Met kaarsen, lichtjes en warme kleden. Zet een aantal oud houten kaarsenstandaards gezellig bij elkaar. Kleur en hoogtes maken niet uit, zet alles maar bij elkaar.

Franse kaasplanken

Ken je ze? De prachtige authentieke Franse kaasplanken? Ze zijn gemaakt van oude materialen en zien er geleefd uit. Je hebt ze in allerlei verschillende formaten. Heerlijk toch, om op zo’n herfstachtige avond te genieten van een wijntje en een kaasplankje?

Houten onderzetters

Heerlijk om tijdens deze herfstachtige avonden de open haard of de houtkachel aan te hebben. De blokken hout die je daarvoor gebruikt kan je ook gebruiken voor onderzetters. Zag het laatste stukje eraf en schuur de scherpe randjes eraf. Vervolgens kun je ze leuk versieren met stempels, letters en quotes. Zo maak je de onderzetters echt persoonlijk.

Oud houten kommen

Andere sfeermakers zijn van die mooie, houten kommen. De houten kommen kan je bijvoorbeeld mooi decoreren met dadeltakken. Of leg er een aantal glimmende kastanjes of eikels in. Dit zorgt ervoor dat je de herfst ook in huis haalt.

Ik snap heel goed dat je die heerlijk lange zomeravonden mist maar zorg ervoor dat je ook gaat genieten van de herfst met z’n unieke charmes! 

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

225