Hout voor de herfst!

Gepost op 08 oktober 2018 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Lekker knus…

Langzaam maar zeker moeten we eraan geloven. De zon zien we steeds minder en de regen en wind neemt toe. Dat betekent dat we weer meer tijd doorbrengen in ons huis.

En dat heeft ook zeker z’n charmes. Kaarsjes aan, houtkachel aan, kleedje over je heen. Klinkt ook wel weer knus toch?

Thuis                                                   

Zorg dat jij je heerlijk thuis voelt in je huis. Dat je geniet van je interieur, van waardevolle herinneringen en dat je huis leefbaar is. Heel mooi hoor, zo’n keurig opgeruimd en strak huis. Maar in een huis, daar moet geleefd worden. En de combinatie van mooi en praktisch is zeker mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een tafel van geleefd hout. Het leeft en is niet kwetsbaar. Een krasje hier of daar maakt niet zoveel uit.

Houten planken

Persoonlijk vind ik het heerlijk om ’s avonds te genieten van een goed glas rode wijn en een stokbroodje. Leuk als je dit op een mooie, grote houten plank serveert. Het staat gezellig en je kan het ook als dienblad gebruiken.

Boomstammen

Ook zien we tegenwoordig veel stukken hout, gewoon ter decoratie. Bijvoorbeeld een stuk boomstronk 3 centimeter dik. Klinkt het heel leuk maar weet je niet wat je daarmee aan moet? Je hebt vast een aantal grote kaarsen in huis. Zet er een aantal op deze plank en een aantal er omheen. Zo creëer je verschillende hoogtes en ziet het er gelijk iets speelser uit. Even helemaal wat anders? Vervang je salontafel door een aantal grote blokken hout.

Laat je vooral ook inspireren door anderen. Lees leuke blogs en volg interieurstylistes op Instagram en Pinterest. Zorg dat jij je thuis voelt in jouw huis!

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

225