Hout jij van behang?

18 februari 2015
Petra
Gepost in Inspiratie

Behang is weer helemaal hip!

Behang is weer helemaal hip! Door de vele verschillende structuren, dessins en kleuren kan behang prachtig zijn in moderne én klassieke interieurs. 

Soorten behang

Naast de verschillende dessins van behang, zijn er ook veel verschillende kwaliteiten. Zo is er behang dat alleen uit papier bestaat, maar vinylbehang bevat naast papier ook kunststof. Dat zorgt ervoor dat je dit behang goed kan schoonmaken. Vinylbehang is dus ook uiterst geschikt voor badkamers en keukens.Vliesbehang is een combinatie van papier en glasvezel. Dit behang is ideaal voor in nieuwbouw woningen, waar er regelmatig scheurvorming optreed in de muren. De scheuren zijn onder het vliesbehang niet zichtbaar.

Wat ga je behangen?

Je kan natuurlijk je hele muur behangen maar dat hoeft natuurlijk niet. Wat bijvoorbeeld ook een erg leuk effect geeft, is een enkele baan behang achter een kast of bureau. Of wat dacht je van het behangen van houten panelen? Dit geeft een extra sfeer in je huis en het is een eenvoudige manier om een nieuwe look te creëren.

3d houten elementen

Houtstructuur

Wat ik vooral leuk vindt zijn de dessins die je doen twijfelen of het wel echt behang is. In de mooie behangen zit ook een stukje schaduweffecten waardoor het als het ware op je af komt. Het geeft een levendige uitstraling aan je ruimte en een natuurlijk effect.

Reageer

Inspiratie Foto's

Laat u inspireren door onze verrassende en eindeloze mogelijkheden. Bekijk foto's van diverse vloeren in een leefomgeving.

Gratis inspiratie Magazine

  • Binnen 3 dagen in huis
  • Boordevol inspiratie
407
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie