Eet smakelijk!

Gepost op 27 maart 2019 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Gezelligheid aan de eettafel..

Eten gaat in onze cultuur vaak samen met gezelligheid. Aan tafel wordt gelachen, gehuild, gevierd en gefeest. Het is een heerlijk moment om even rust te nemen, de dag te bespreken en gewoon even niks te hoeven. Daarnaast kan je een tafel tot een prachtig meubelstuk maken. Stoer, groot, robuust en lekker aanwezig, want dat mag met een tafel. Vroeger was een tafel puur praktisch; we moeten er met z’n allen aan kunnen eten. Nu zien we steeds meer dat de eettafel de eye-catcher is in het interieur.

Er zijn veel soorten houten tafels. Eikenhout, sloophout en notenhout en dan nog niet gesproken over de vele afwerkingen. Over smaakt valt niet te twisten, dus kies vooral iets wat jij zelf mooi vindt. Er zijn veel bedrijven die een tafel geheel op maat kunnen maken, voor ieder wat wils. We zien de laatste tijd veel houten bladen met een smeedijzeren onderstel. Dit is een perfecte oplossing voor mensen die niet van een houten tafel op een houten vloer houden. Het smeedijzeren onderstel geeft de tafel een stoere uitstraling. Leuk om dit ijzer terug te laten komen in bijvoorbeeld een krukje of een bijzettafel.

Servies

Wanneer je een mooie tafel hebt, wordt het eten ook nog eens leuker. Eten is een must, maar de gezelligheid en sfeer er omheen kan je zelf creëren. Dek de tafel eens mooi met je mooiste servies, pak je kristallen wijnglazen erbij, steek gezellig wat kaarsjes aan en neem heerlijk de tijd voor je maaltijd. Zorg ervoor dat je tafel uitnodigt om aan te schuiven. Je zal zien hoe gezellig de tafelmomenten kunnen zijn!

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

225