De gelukkige huisvrouw

Gepost op 11 december 2018 door Petra Knulst in #inspiratieGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Herinneringen!

Misschien heb je een aantal kleine koters thuis rond lopen waaraan je je handen vol hebt. Of misschien heb je wel een drukke baan en plof je ’s avonds moe maar voldaan op de bank. 

In beide situaties is het heerlijk om je huis als een thuis te zien. Dat je geniet van je huis en van je spullen..

Verzameling

Door de jaren heen verzameld een mens heel wat spullen. Souvenirtjes van je vakanties, beeldjes met een emotionele waarde en een meubelstuk dat je geërfd hebt. Voor je idee zorgt dit misschien voor onrust en geeft dit een rommelige sfeer. Maar juist deze spullen maken een huis tot jouw huis! Een huis hoeft geen showroom te zijn, juist door al deze spullen straalt je huis een verhaal uit. Geef ze de mooiste plek, zodat het een echte eyecatcher is.

Kasten

Zorg dat je voldoende opbergruimte hebt, zodat je snel en gemakkelijk je huis kunt opruimen. Denk bijvoorbeeld aan grote kasten, een dekenkist als tafel of een bank aan je eetkamertafel, waar een grote opbergkast onder zit.

Foto’s

Persoonlijk houd ik enorm van een huis waarin veel foto’s te vinden zijn. In de hal een mooie verzameling van mooie en kostbare momenten met vrienden, familie of van de kids. Of hier en daar een fotolijstje. Foto’s vertellen iets van jezelf. Ze vertellen wat jij waardevolle momenten vindt of wie belangrijke personen in je leven zijn.

Maak van je huis een thuis!

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst Houten Vloeren - Nunspeet - www.knulsthoutenvloeren.nl
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

225