Alles over Houten Vloeren

Meer weten? De koffie staat klaar!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Vakmanschap en maatwerk

Welkom bij Knulst, uw ambachtelijke vloerenspecialist. Knulst Vloeren levert ruim 60 jaar vakmanschap en maatwerk. Vloeren die exact aansluiten bij uw persoonlijke wensen en interieurstijl. Of het nu gaat om houten vloerenPVC vloeren, gietvloerentapijt of een combinatie van deze verschillende vloeren; onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van een gedegen advies op maat. Bel 0341-252787 of plan uw bezoek in onze showroom. De koffie staat klaar. Welkom!

De gepassioneerde parketteurs, woningstoffeerders en vloerenleggers van Knulst gaan dagelijks met veel enthousiasme het land in om onze klanten tot op het kleinste detail te ontzorgen en te verrassen met een ambachtelijke vloer.

Knulst heeft praktisch alle Vloersoorten en Houtsoorten in huis waardoor voor iedere situatie wel een geschikte Houten vloer is. Lees hieronder alles over Houten vloeren of vraag ons gratis inspiratie magazine aan of laat u inspireren!

Geschikt voor vloerverwarming

Vele van onze klanten hebben de afgelopen jaren gekozen voor de comfortabele combinatie van een houten parketvloer met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Onze jarenlange praktijkervaring heeft inmiddels ruimschoots bewezen dat de combinatie vloerverwarming en houten vloeren probleemloos kan worden toegepast. Het is belangrijk om u altijd deskundig te laten adviseren over de mogelijkheden. Niet iedere houtsoort of vloersoort is namelijk geschikt met vloerverwarming. Wij vertellen u er graag alles over op onderstaande pagina óf onder het genot van een bakje koffie bij ons in de showroom.

Lees meer over vloerverwarming en/of vloerkoeling

Vloersoorten

Er zijn veel verschillende houten vloersoorten op de markt. Hoe worden de verschillende houten vloeren opgebouwd en gelegd? En welke vloersoort past het beste bij uw persoonlijke wensen en leefsituatie? U kunt bij Knulst terecht voor alle bekende en minder bekende vloersoorten. Om een goede keuze te kunnen maken voor uw nieuwe vloer is het belangrijk dat we alle verschillende soorten en mogelijkheden eerst aan u toelichten. Bent u echter alleen benieuwd welke vloeren we leveren? Ga voor een overzicht van al onze houten vloeren naar de pagina houten vloeren

Lees meer over houten vloersoorten

Houtsoorten

Knulst levert en legt houten vloeren en parketvloeren in veel verschillende sfeervolle houtsoorten. Onze adviseurs geven u graag allerhande informatie over de mogelijkheden. Iedere houtsoort heeft namelijk zijn eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ongeacht naar welke houtsoort uw voorkeur uitgaat, bij ons bent u altijd verzekerd van een duurzame en sfeervolle houten vloer met een eigen unieke uitstraling.

Lees meer over de mogelijke houtsoorten voor parketvloeren

Parketvloer in iedere kleur

Een houten vloer is leverbaar in vrijwel alle kleuren. Niet alleen doormiddel van de afwerking of bewerking kunnen wij invloed uitoefenen op de kleur maar ook de houtsoort bepaalt welke kleur een vloer wordt. Zit uw favoriete kleur er niet bij? Bij Knulst Houten Vloeren kunnen we iedere gewenste kleur op maat maken en de vloer op deze wijze volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen en interieurstijl.

Lees meer over kleuren houten vloeren.

Gratis Inspiratiemagazine Aanvragen