Houten Vloeren in Culemborg

Ambachtelijke houten vloeren van Knulst

GRATIS MAGAZINE AANVRAGENGRATIS MAGAZINE AANVRAGEN

Houten Vloeren in Culemborg

Knulst Vloeren is een ambachtelijk familiebedrijf en bestaat sinds 1958. Wij hebben ruime ervaring in het leveren en leggen van houten vloeren en parketvloeren. Vanuit regio Culemborg weet men ons regelmatig te vinden voor Houten Vloeren. Knulst Vloeren levert en legt zowel multiplank / duoplank vloeren als massief houten vloeren, lamelparket en ambachtelijke tapis vloeren in iedere gewenste legvorm, bewerking en kleurafwerking. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf.

Gratis inspiratie en magazine

Om het u gemakkelijk te maken staat onze website boordevol inspiratie, waarmee u eenvoudig uw nieuwe droomvloer kunt selecteren. Ook kunt u het gratis inspiratie magazine aanvragen vol met handige informatie en stijlvolle interieurfoto's bij onze klanten thuis. Zo kunt u eenvoudig thuis in Culemborg uw Houten Vloeren uitzoeken. Bent u uitgekeken? Dan bent u uiteraard van harte welkom in onze onze showroom. Welkom!

Vloersoorten

Houtsoorten

Kant en klaar afgewerkte visgraat vloeren

Wanneer u kinderen of huisdieren heeft is het verouderen van uw vloer een enorme aanrader. Al generaties lang werken wij aan ambachtelijke vloeren van uitstekende kwaliteit. Onze interieurstyliste helpt u graag bij het kiezen van een specifieke houten vloer die naadloos aansluit bij uw woonstijl. Ze kunnen u alles vertellen over welke vloerdelen het beste past bij uw persoonlijke leefsituatie en wensen. In praktisch iedere ruimte in uw woning is een vloer van Knulst toe te passen. Bent u benieuwd naar al onze voorwaarden? Neem dan eens contact op met een vloeradviseur van Knulst.

Houten vloeren advies

Is uw nieuwe vloer recent opgeleverd? Schroom niet en plaats ook uw meest inspirerende interieurafbeelding online. Zo zijn de kleur en formaat volledig aan te sluiten op uw specifieke interieurwensen. Bent u benieuwd naar het hoogwaardige legproces en de uitstraling van een Tapis vloer? Een houten badkamervloer zorgt voor een warme chique uitstraling van uw badkamer. Een houten vloer in de woonkamer zorgt doorgaans voor een warme sfeer in uw woning.

Het parketvloeren assortiment

Kwaliteit en ambacht geeft een luxe uitstraling aan een houten vloer. Met onze kwalitatieve olie- en laksystemen creëeren we in een handomdraai de visgraatvloer die bij uw wensen aansluit. Een Multiplank is de meest geschikte houten vloersoort in combinatie met vloerkoeling. Uiteraard is de grijze kleurintensiteit tot in detail te bepalen. Wie voor massieve houten vloer kiest, kiest voor een pure en ambachtelijke uitstraling!

Gestoomde eiken vloeren

Desgewenst geven wij de lichte eiken lamelparketvloer van uw keuze als voorbeeld mee naar huis. Hoogstaande kwaliteit en exclusiviteit hebben wij hoog in het vaandel staan bij Knulst. Wanneer u beschikt over vloerkoeling en daarop een houten vloer wenst is het van groot belang dat u een stookprotocol uitvoert. Wist u dat visgraat vloeren uitstekend zowel in een klassiek als een industrieel interieur passen? Veel mensen vinden het prettig om te weten welke vloeren zogezegd in populair zijn en welke niet.

Andere interessante pagina's:

209