Bekijk interessante links
van Knulst Vloeren

Ambachtelijke Houten vloeren, PVC vloeren, Gietvloeren, Tapijt. Raamdecoratie en meer!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Contact

Heeft u vragen over Houten vloeren, PVC vloeren, Gietvloeren, Tapijt of Raamdecoratie? Schroom niet en neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. We geven u graag een gedegen advies over de mogelijkheden terwijl we rekening houden met uw specifieke wensen en interieurstijl.

Neem contact op met één van onze adviseurs.

Houten vloeren

Bent u aan het oriënteren voor een houten parketvloer? Hier leest u alles wat u moet weten alvorens de juiste keuze te maken. Van robuust massief parket tot moderne visgraatvloer, u leest er alles over!

Lees hier alle informatie over houten vloeren.

PVC Vloeren

Alles weten over PVC vloeren? Welke soorten zijn er? En hoe zit het nu met weekmakers? U leest er alles over op onze website boordevol informatie en sfeerfoto's bij onze klanten thuis. Van chique visgraat PVC tot modern tegelpatroon. We leggen u uit wat de verschillen zijn zodat u kunt bepalen welke vloer het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Lees hier alle informatie over PVC vloeren.

Gietvloeren

Gietvloeren zijn momenteel een trend! Maar hoe worden ze gemaakt? Welke soorten zijn er? En waar moet u op letten bij aanschaf? Knulst Gietvloeren heeft alle benodigde informatie voor u op een rij gezet.

Lees hier alle informatie over Gietvloeren.

Interieurblog

Wordt geïnspireerd door de laatste interieurtrends en lees onze blogs over uiteenlopende onderwerpen. Veelal geschreven door onze eigen interieurstyliste Petra Knulst. Heeft u vragen of opmerkingen n.a.v. van onze blogs? Dan vult u eenvoudig het formulier in naast de desbetreffende blog.

Lees hier onze interieurblogs.

Pinterest

Vind u het prettig om als voorbereiding op uw nieuwe interieur een moodbord te maken? Pinterest is dan hoogstwaarschijnlijk wat u zoekt. Knulst Vloeren heeft op dit social medium veel vloeren en interieurstijlen ter inspiratie toegevoegd.

Bekijk hier de Pinterest pagina van Knulst Vloeren.

Gratis Inspiratie Magazine

Heeft u de voorkeur om uzelf rustig op uw eigen moment te oriënteren op een nieuwe vloer? Vraag dan ons gratis inspiratie magazine aan. Dit magazine staat boordevol vloereninformatie en sfeervolle foto's bij onze klanten thuis.

Vraag hier het gratis inspiratie magazine aan.

Meest gestelde vragen Houten Vloeren

Waar moet u op letten bij de aanschaf van uw nieuwe houten vloer? Welke soorten houten vloeren zijn er eigenlijk? En kan uw droomvloer wel samen in combinatie met vloerverwarming? Wij voorzien u graag van deskundig advies alvorens u een nieuwe vloer aanschaft.

Lees hier de meest gestelde vragen over houten vloeren

Meest gestelde vragen PVC Vloeren

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een PVC vloer? Welke merken zijn betrouwbaar? En hoe zit het nu met weekmakers? En zijn er naastr de voordelen ook nadelen aan een PVC vloer? Knulst voorziet u graag van een gedegen advies zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

Lees hier de meest gestelde vragen over PVC vloeren.

Top 10 - Meest verkochte Houten Vloeren

Benieuwd welke houten vloeren en parketvloeren wij de afgelopen jaren het meest verkochten? Wij hebben het voor u inzichtelijk gemaakt. Uiteraard, over smaak valt niet te twisten! Daarom hebben we meer dan 300 soorten houten vloeren fysiek in onze showroom.

Bekijk hier de Top 10 meest verkochte houten vloeren.

Biologische PVC Vloeren

Knulst heeft na lang zoeken een aantal schitterende duurzame alternatieven gevonden voor PVC vloeren! Bent u op zoek naar een verantwoorde vloer met uitsluitend de voordelen van PVC? Bekijk dan onze organische en ecologische verantwoorde alternatieve PVC vloeren.

Lees hier alles over Biologische PVC vloeren.

Vacatures

Wil je graag werken bij ons mooie familiebedrijf Knulst Vloeren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn doorlopend op zoek naar vloerenleggers, stoffeerders, parketteurs en andere collega's.

Bekijk onze actuele vacatures.

430