Houten Vloeren Outlet

Afhaalvloeren voor de zelflegger!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Houten vloeren voor de doe-het-zelver

Top-kwaliteit houten vloeren tegen de scherpe prijzen? Dat kan alleen bij Knulst. Wij bieden vaak kwalitatieve houten vloeren aan tegen scherpe prijzen. Een prima alternatief voor de doe-het-zelver die voor kwaliteit wil gaan.

Waar komen de vloeren vandaan?

Onze houten vloeren zijn altijd van top-kwaliteit en van gerenommeerde merken. Door scherp in te kopen en grote volumes in eens te laten produceren kunnen wij onze kwaliteitsvloeren tegen scherpe prijzen aanbieden aan de doe-het-zelver. Zo bespaart u geld door de vloer zelf te leggen maar doet u niet af aan de kwaliteit van uw houten vloer.
 

Wees er snel bij!

Bij Knulst kunt u altijd terecht voor mooie partijen houten vloeren, die tegen outletprijzen verkocht worden. Uiteraard moet een houten vloer wel bij uw inrichting en smaak passen. Daarom raden we u aan om een kijkje te nemen op onze website. Bezoek bijvoorbeeld onze inspiratie-pagina boordevol interieurfoto's bij onze klanten thuis of vraag een gratis inspiratie magazine aan!

Zelf ophalen of laten bezorgen

Het is mogelijk om uw houten vloer zelf bij ons op te halen. In bepaalde gevallen is het ook mogelijk om ze bij u thuis te bezorgen. Neemt u daarvoor rustig contact met ons op!

Contact en advies

U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen wanneer u specifieke vragen heeft over onze outlet vloeren. Of bezoek onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

356