Knulst Visgraat Parket vloeren

Welkom op onze online showroom voor visgraatparket vloeren. Ruim 50 jaar is Knulst specialist in het leveren en leggen van duurzame visgraatvloeren. Deskundig en eerlijk advies tijdens de aankoop van een probleemloze visgraat vloer is één van de vereiste zoals de afwerking en het daaraan gerelateerde onderhoud, de eigenschappen van het gewenste houtsoort etc.. Onze vakmensen creëren uiteindelijk met hun ervaring en kwalitatief hoogwaardige materialen een ambachtelijk gelegde visgraat vloer. 

Stijlvolle visgraatparket vloer

In iedere woning komt een visgraatvloer tot zijn recht, of het nu om een monumentaal pand of nieuwbouw woning gaat, met een visgraatvloer creeërt u een sfeervolle, huiselijke en knusse omgeving. De ruime keuze uit verschillende houtsoorten en afwerkingen geven de houten visgraatvloeren de uiteindelijke  uitstraling die u wenst samen met de band en bies rand afwerking. De exotische houtsoorten worden veelal gekozen door hun prachtige uitstraling en goede eigenschappen. Eiken visgraatparket bied zeer veel mogelijkheden zoals roken, logen, verouderen, borstelen en talloze kleur afwerkingen. Door de verschillende bewerkingen met Eiken kan een mooie authentieke en geleefde uitstraling worden gecreëerd waardoor het lijkt dat uw visgraat parketvloer al tientallen jaren oud is.

Visgraat parketvloer gelegd op vloerverwarming / vloerkoeling

Knulst past de combinatie vloerverwarming parket inmiddels al vele jaren probleemloos toe en daarom geven wij ook 10 jaar garantie op deze combinatie! Door het gebruik van de juiste materialen en houtsoorten maar ook de vereiste kennis van de technische details over vloerverwarming bieden de mogelijkheid om comfortabel van vloerverwarming en parket te genieten. Natuurlijk wordt ook rekening gehouden met het rendement van uw vloerverwarming, meer informatie treft u aan door op de volgende link te klikken: visgraatparket vloer op vloerverwarming.

10dB oplossingen voor visgraat parket vloeren

Bewoners van appartement hebben veelal te maken met de regels van de vereniging van eigenaren (VVE). Hierin kan gesteld worden dat uw parket vloer aan de 10dB normering moet voldoen hetgeen aangetoond dient te worden met een TNO certificaat. Dit kan inhouden dat een visgraat parketvloer niet vastverlijmd gelegd mag worden aan de ondervloer  i.v.m. contactgeluid. Ook mag de vloer geen contact maken met de muren en plinten mogen niet in contact staan met de vloer. Gelukkig zijn hiervoor inmiddels oplossingen voor ontwikkeld zoals een stabiele zwevende ondervloer die de  krachten van het hout aan kan. Meer informatie over deze combinatie treft u aan door op de volgende link te klikken: 10dB Visgraat parket vloeren.

Advies 

Bekijk direct het totale aanbod Visgraat Parket vloeren of laat u zich uitgebreid informeren door een van onze adviseurs

Houten vloeren Kleuren

Van Bamboe tot Eiken en van Afrormosia tot Merbau

Knulst Showroom

Wat voor een houten vloer u ook zoekt, u vindt hem bij ons. En bent u er nog niet helemaal uit? Laat u inspireren door onze verrassende en eindeloze mogelijkheden. 

Vraag het gratis inspiratie magazine aan!

Boordevol Inspiratie. Binnen 3 dagen gratis in huis

615
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie