Randafwerking Visgraat Vloer

RandafwerkingVisgraat Parket vloer 

Op deze pagina treft u een aantal voorbeelden aan die mogelijk zijn voor de randafwerking van een visgraat parket vloer. Gezien de vele mogelijkheden zijn wij ons ervan bewust dat niet alle mogelijkheden in beeld zijn gebracht. Mocht u afwijkende wensen hebben dan de veel toegepaste randafwerkingen die u aantreft op deze pagina dan informeren wij u graag over de vele mogelijkheden. 

Band en Bies randafwerking

De band wordt nagenoeg altijd vervaardigd van hetzelfde houtsoort als dat van de visgraat parket vloer. Voor de breedte van de band kan indien gewenst een afwijkende maat worden gekozen. De bies is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kan ook in verschillende breedtes worden geleverd.

Band en bies doorlopend in iedere ruimte

Aandacht voor details zoals de band en bies afwerking van een Visgraat parketvloer zijn belangrijk om uw visgraat vloer de uitstraling te geven die u wenst. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden die wij hieronder in beeld willen brengen, natuurlijk zijn er meer mogelijkheden dan wat u op deze pagina aantreft .

Randafwerking, Band bies dubbel, Staande fries, Paszagen etc. bekijk hier enkele voorbeelden:

Gratis inspiratie Magazine

  • Binnen 3 dagen in huis
  • Boordevol inspiratie

Houten vloeren Kleuren

Van Bamboe tot Eiken en van Afrormosia tot Merbau

Knulst Showroom

Wat voor een houten vloer u ook zoekt, u vindt hem bij ons. En bent u er nog niet helemaal uit? Laat u inspireren door onze verrassende en eindeloze mogelijkheden. 

Vraag het gratis inspiratie magazine aan!

Boordevol Inspiratie. Binnen 3 dagen gratis in huis

618
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie