• Home
  • >
  • Onze blogger: Petra Knulst

Onze blogger: Petra Knulst

Ik ben Petra Knulst - houd van stijl, creëren en adviseren. Als kind was mijn enthousiasme voor interieur al aanwezig; mijn slaapkamer veranderde ik wekelijks en van kleuren kreeg ik nooit genoeg. Hoogstwaarschijnlijk zit het in mijn genen aangezien mijn ouders een interieurzaak hebben. Als 16 jarig meisje was ik oud genoeg om mijn zaterdag te besteden in de woninginrichting. Wat begon als gastvrouw groeide uit tot adviseuse, tot interieurstyliste.

Tijdens mijn studie Communicatie heb ik veel geleerd, alleen miste ik het adviseren van mensen en het creëren van sfeer. Nadat ik mijn studie heb afgerond, zette ik de stap om mijn eigen bedrijf te beginnen als interieurstyliste. Met veel plezier heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik vind het heerlijk als mensen zich weer thuis voelen in hun eigen huis, mede dankzij mijn adviezen en tips.

Ik vind het heerlijk om mijn gedachten op papier te zetten, daarom ben ik al sinds mijn 18e levensjaar aan het bloggen over interieur. De onderwerpen lopen uiteen van de nieuwste trends en kleuren tot praktische tips over het onderhoud van je houten vloer. Ben je nieuwsgierig? Neem gerust eens een kijkje tussen mijn blogs.

Foto blogger en interieurstyliste Petra KnulstOver een kleine 2 maandjes ga ik trouwen met de man van mijn dromen. Dit betekent dat ik eindelijk ons eigen huisje mag inrichten. Waar ik van houd? Natuurlijke materialen zoals hout, aardewerk en linnen, lichte ruimtes, basic kleuren in combinatie met een prachtige kleur. Kortom: stoer met een chique detail.

In mijn werk ga ik altijd uit van de wens van mijn klant. Wat maakt jou gelukkig in je huis? Wil je dat je huis rust uitstraalt of liever een gezellige, sfeervolle ruimte? Ik word er blij van als jij je weer thuis voelt in je eigen huis. Daar help ik je graag mee!

Liefs,

PS. Wil jij je graag laten inspireren? Volg mij op Pinterest!

984
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie