Tarara Amarilla Vloeren

Bekijk deze vloer in onze showroom!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Tarara Amarilla algemeen

Tarara Amarilla groeit in de droge bossen van Oostelijk Noord-Amerika. De boom wordt maximaal 30 meter. De kleur van Tarara Amarilla is geelachtig-bruin, met duidelijk lichtere vlamtekening. De vlamtekening heeft het karakter van jaarringen. De lichtere vlammen zijn geelbruin tot violetachtig.
Tarara Amarilla is soms verschillend en daardoor zeer decoratief. Wilt u echt iets speciaals dan bent u bij Tarara Amarilla zonder twijfel op het juiste adres.

Eigenschappen

Tarara Amarilla is duurzaam en vrij hard en daarom zeer goed toepasbaar als houtenvloer. Vanwege de hardheid en het gewicht is bewerken wat moeilijk. Verder laat het zich goed spijkeren en schroeven en ook lijmen gaat prima.

Tarara Amarilla en haar afwerkingsmogelijkheden

Het is mogelijk uw houtenvloer af te laten werken met een olie, lak of hardwax. Knulst Houtenvloeren voorziet u graag van advies welke afwerking in uw situatie het beste is. In de praktijk verkopen wij Tarara Amarilla voornamelijk geolied of gelakt en hebben van beide varianten showroompanelen in onze showroom. Een keuze maken is dus heel eenvoudig!

Vloersoorten Tarara Amarilla

Tarara Amarilla is alleen te verkrijgen als Multiplank vloer, maar gelukkig zijn dit zeer praktische en mooie vloeren. De Tarara Amarilla Multiplank vloer is bij ons verkrijgbaar in verschillende breedtes waardoor het aanbod vrij breed is. Kom gerust eens langs om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Onder het genot van een kop koffie adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een Tarara Amarilla vloer, samengesteld naar uw wensen.  

Vloerverwarming en Tarara Amarilla

Tarara Amarilla is minder geschikt voor vloerverwarming vanwege haar werking.

Vragen of advies?

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvend advies? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Onze showroom

Wij zijn maandag t/m. vrijdag de avonden op afspraak geopend.
Zou u ons willen informeren over uw komst?

  • Maandag 12:00 - 18:00 uur (Amsterdam en Utrecht op afspraak)
  • Dinsdag 09:30 - 17:00 uur
  • Woensdag 09:30 - 17:00 uur
  • Donderdag 09:30 - 17:00 uur
  • Vrijdag 09:30 - 17:00 uur
  • Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
  • Zondag Gesloten
  • Showroom Amsterdam: Waterlandplein 213-215, 1024 LR Amsterdam
  • Showroom Nunspeet: Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet
  • Showroom Utrecht: Decimalaan 16, 3526 AB Utrecht
Gratis Inspiratiemagazine Aanvragen