Fijnbezaagd Eiken

Wat is het precies?

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Wat is fijn bezaagd eiken?

Fijn bezaagde vloeren zijn een lust voor het oog. Dankzij een speciale zaagwijze verkrijgt de fijn bezaagde vloer haar eigenzinnige karakter waar deze vloer steeds bekender om is geworden. Eenfijn bezaagde Eiken vloer is ruwer en de oppervlakte is licht golvend. Door te werken met een kleurolie op een fijn bezaagde vloer, worden de mooiste uitstralingen verkregen.

Voordelen fijn bezaagd Eiken

Een voordeel van een fijn bezaagde vloer is dat een krasje of deukje minder opvalt. Haar ruwe karakter zorgt ervoor dat deze niet of nauwelijks opvallen. Dit zijn voordelen die ook nog eens extra voor de keuze van een fijn bezaagde vloer pleiten.
In onze showroom aan de Elburgerweg zijn genoeg voorbeelden van fijn bezaagd Eiken te vinden. Wij leveren fijn bezaagd Eiken in breedtes tot wel 26 cm! Tevens kunnen onze fijn bezaagde vloeren Gerookt worden voor een authentiek effect!

Gratis inspiratie

Bent u benieuwd naar de uitstraling van fijnbezaagd eiken? Bekijk dan onze inspiratie-pagina boordevol sfeervolle interieurfoto's bij onze klanten thuis. U kunt tevens ons gratis inspiratie magazine aanvragen! 

Gratis Inspiratiemagazine Aanvragen