Wordt geïnspireerd
in onze showroom

Bekijk meer dan 300 verschillende houten vloeren

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Grote vloerenwinkel in Midden Nederland

Welkom in de vloerenwinkel van Knulst Vloeren. Knulst heeft een uitgebreide showroom waarin vele vloersoorten in een sfeervolle ambiance overzichtelijk voor u gepresenteerd zijn. Knulst levert en legt onder andere ambachtelijke houten vloeren, keramische tegels, gietvloeren, PVC vloeren, vloerverwarming, tapijt, marmoleum, vinyl, laminaat en meer. De combinatie van al deze kwalitatieve vloersoorten onder één dak met het uitmuntende serviceniveau maken Knulst Vloeren uniek in Nederland. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en ervaar het zelf! Welkom bij Knulst Vloeren!

Ambachtelijke Houten Vloeren

Bekijk meer dan 300 houten vloeren, parketvloeren en visgraat vloeren van diverse houtsoorten in onze sfeervolle showroom. Onze adviseurs voorzien u graag van een vrijblijvend advies.

Bekijk de vele
legwijzen en patronen

Er zijn veel verschillende legmogelijkheden met houten vloeren. Van Hongaarse punt en visgraat, tot Versailles en trapezium-patroon. U vindt het allemaal in het uitgebreide assortiment van Knulst Houten Vloeren.

Comfortabele Vloerverwarming

De comfortabele vloerverwarming van Knulst kan gecombineerd worden met vrijwel iedere vloersoort. Van houten planken en visgraat parket, tot PVC vloeren, keramische tegels en gietvloeren. Laat u vrijblijvend adviseren in de showroom.

Hoogwaardige
Keramische Tegels

De vloerenshowroom van Knulst beschikt over een ruim assortiment hoogwaardige Italiaanse keramische tegels. Perfect te combineren met een ambachtelijke visgraat parketvloer. 

Ambachtelijk gegoten Gietvloeren

Van beton ciré gietvloeren en cementgebonden gietvloeren tot PU gietvloeren in iedere gewenste kleur naar keuze. De showroom van Knulst Vloeren beschikt over een uitgebreid assortiment kwalitatieve gietvloeren. 

Kwalitatieve PVC Vloeren

Heeft u voorkeur voor praktische vloeren zonder onderhoud? Bekijk dan het grote assortiment PVC vloeren met diverse top-merken. Laat u vrijblijvend adviseren over de vloersoort die het beste bij u past.

Groot assortiment
PVC vloeren

Van visgraat en Hongaarse punt tot groot formaat tegels. U vind het allemaal in het grote assortiment PVC vloeren met ruim 700 soorten bij Knulst. Uitsluitend top-merken van hoogwaardige kwaliteit. Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.

Tapijt, Karpetten en meer...

Knulst Vloeren beschikt over een stijlvolle collectie tapijt, karpetten, marmoleum, vinyls en meer. Ideaal om te combineren met onze andere hoogwaardige vloersoorten.

 

Afspraak maken

Laat u vrijblijvend adviseren over de vloer die aansluit bij uw persoonlijke wensen en woonstijl. Plan hier eenvoudig een showroombezoek en ervaar onze service zelf! Onze klantenservice neemt z.s.m. contact met u op om de gemaakte afspraak met u te bevestigen.

 

Onze showroom

Knulst Vloeren
Elburgerweg 37
8071 TA Nunspeet

Openingstijden

Wij zijn maandag t/m. vrijdag de avonden op afspraak geopend.
Zou u ons willen informeren over uw komst?

 • Maandag
  13:30 - 18:00 uur
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00 uur
 • Woensdag
  09:00 - 18:00 uur
 • Donderdag
  09:00 - 18:00 uur
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00 uur
 • Zaterdag
  10:00 - 17:00 uur
 • Zondag
  Gesloten
Gratis Inspiratiemagazine Aanvragen