Blogs over Woonplezier

Laat u ook inspireren door hout!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Woonplezier
Meer woonplezier met hout
 • Zo kun je het uitzetten van een houten vloer voorkomen

  Hout wordt al sinds jaar en dag gebruikt voor vloeren en meubels. Geen wonder, want hout als materiaal is tijdloos, chique en veelzijdig. Het is echter ook een materiaal dat kan uitzetten. Geen zorgen: het uitzetten van een houten vloer kun je voorkomen.

  Gepost op 06 december 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Een houten vloer schoonmaken: zo pak je dat aan

  Als je er goed voor zorgt, kan een houten vloer tientallen jaren meegaan. Afhankelijk van de kwaliteit van een vloer kan dit zelfs een leven lang zijn! Maar dan moet je wel goed voor je vloer zijn. Een houten vloer schoonmaken is niet ingewikkeld, maar het vraagt om enige kennis. 

  Gepost op 06 december 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Een houten vloer schuren: waarom, wanneer en hoe doe je dat?

  Je hebt een prachtige houten vloer in huis? Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Bovendien wil je dat de planken mooi blijven, ook als ze jaren oud zijn. Door een houten vloer te schuren kun je er langer van genieten.

  Gepost op 14 september 2021 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Welke Houten Vloer kan in een Keuken?

  Tijdens het uitkiezen of ontwerpen van een keuken denkt u wellicht niet direct aan de vloer. Een gemiste kans, want de stijl van uw keuken wordt grotendeels bepaald door de vloer die u daar laat leggen. Met een parketvloer in uw keuken kunt u alle kanten op, want er valt meer dan genoeg te kiezen qua houtsoort, kleur, legpatronen en afwerkmogelijkheden. Dus wilt u een landelijke, moderne of juist industriële uitstraling in uw keuken? Dan is een houten vloer of parketvloer wat u zoekt.

  Gepost op 25 mei 2020 door Petra Knulst in #woonplezier
 • Een Houten Vloer of Parketvloer met Vloerverwarming, Kan dat?

  Er zijn weinig dingen zo prettig als de aangename warmte die vloervloerverwarming levert. Het is dan ook logisch dat steeds meer mensen kiezen voor het comfort van een vloerverwarming in combinatie met een houten vloer of parketvloer. De voordelen van vloerverwarming op een rijtje:

  Gepost op 05 juni 2020 door Petra Knulst in #woonplezier
226